Fredag

Tiden har bara flugit iväg idag men har hunnit med väldigt mycket än så länge faktiskt. Vaknade lite innan nio och kunde inte sova mer så var ganska besviken. Men jag började läsa lite i min engelska bok och sen har jag städat mitt rum plus min toa, träffat Angelica så vi fikade lite och spelade lite kort och sånt. När hon gick började jag vika lite tvätt och ska ta en paus i det nu och färga håret och sen fortsätta med det. Sen ska jag plugga lite mer och även träna lite. Vet inte om jag orkar gå ut och gå annars blir det bara lite styrka här hemma. Ikväll vet jag inte redigt vad jag ska göra ännu. Men något kommer jag la alltid på. Puss hej.


Torsdag

Sista jobbdagen för denna veckan och det är väldigt skönt att jag är ledig imorgon. Dock har jag väldigt mycket som jag tänkt göra men det ska jag nog hinna med. Ska börja dagen med att sova ut och sen ska jag även hinna med att träna, plugga, städa mitt rum och kolla lite högskolor och även lägenheter. För tanken är att jag ska börja plugga till hösten och då ska jag även flytta isåfall. Sen ska jag även försöka göra en budget så att jag kan spara pengar för det är jag grymt dålig på och känner att jag måste lära mig det tills jag flyttar. Idag har det varit en väldigt rolig dag på jobbet och vi kollade på film, blev Lotta på bråkmakargatan och herregud vad roligt det var. Både att se filmen och se hur roligt barnen tyckte det var. När jag kom hem hade jag tänkt träna men blev att jag åkte till chili thai med min familj istället. Så vi firade lite att det vara alla hjärtans dag idag. Nu ligger jag i säng och har skit mycket ångest över livet. Liksom hur ska det gå när jag bor själv, kommer jag att klara av att flytta till en stad helt själv där jag inte känner någon, hur ska jag kunna klara av att leva själv, laga mat och sånt typ. Jag får öva lite på allt när mor och far är i Thailand. Nu tänkte jag kolla om det finns något roligt att kolla på. Puss hej!


Onsdag

Dagarna bara flyger iväg och det är redan 13 februari. Så alltså är det bara 8 månader kvar tills jag blir 20 år. Det är mindre än en månad kvar tills mina föräldrar lämnar mig i två veckor för att åka till Thailand. Börjar bli frisk nu så nästa vecka börjar jag träna ordentligt igen och tar tag i mitt liv ännu en gång. Hoppas bara att jag kan hålla på med det ett tag och inte bara bli sjuk hela tiden. På tal om annat så är jag grymt sugen på att tatuera mig så jag funderar på om jag ska ta och göra det snart. Ska bara få mod till det eftersom på det stället som jag har tänkt tatuera mig har jag hört gör sjuk ont. Nu tänkte jag gå upp och lägga mig i sängen och kolla på någon film och sen sova. För ska upp tidigt imorgon också men på fredag är jag ledig, hur skönt som helst. Puss hej.


Onsdag

Tror jag blir galen snart. Har varit sjuk väldigt länge nu. Eller sjuk och sjuk kanske man inte ska kalla det men har fortfarande min jobbiga hosta kvar, förkyld och lite ont i halsen. Dessa tre sakerna har jag haft väldigt länge nu, har även haft feber till och från men nu verkar det som att den är helt borta iallafall. Istället har jag fått jävults ont i mina öron. Började i det högra och smyger sakta men säker till det vänstra också. Så får bara ondare och ondare i vänstra nu också. Ja, jag tycker faktiskt synd om mig själv för varit sjuk Mer eller mindre i en månad nu och jag får inte träna något som jag så gärna vill.. Nog om detta, ligger i min säng nu och det började nyss en film på tvn som jag tänkte kolla på lite och sen sova. Puss hej.


20.08

Åkte och simmade innan och när jag kom hem myste jag med min hund i soffan tills mamma och pappa kom hem. När dom kom hem åkte jag och solade och nu sitter jag i soffan och kollar på tv med mamma och pappa. Tänkte gå upp och lägga mig om en stund eftersom imorgon börjar en ny jobbvecka. Puss hej.


Söndag

Igår låg jag nästan i sängen hela dagen för mådde inte så jätte bra så kände att det behövdes. På kvällen hade jag film mys med Heidi och Nellie. Idag vaknade jag ungefär vid tio så låg och kollade lite på en serie och vid elva började jag plugga. Har suttit och plugga tills nu så nu är jag klar med allt. Ska bara få in allt i huvudet också så jag kan det tills på onsdag då vi har prov. Tänkte ta en paus innan och gå ut och gå men bestämde mig för att göra klart allt och jag tror att jag ska åka och simma idag istället. Känns lite bättre att simma än gå ute i denna kylan med mig hosta. Skulle även vilja sola idag så vi får se om jag hinner med det sen eftersom jag har enhel del att göra idag. Kanske skriver sen om jag hinner och orkar. Puss hej

Saknar Thailand!

16.31

Har suttit och kollat igenom alla mina bilder nu, är inte så jätte många men endel var det och det väcker så många känslor och minnen. Både bra och dåliga minnen.. Vissa saker saknar man väldigt mycket och vissa saker undrar man hur man tänkte på den tiden. Här kommer lite bilder iallafall.

Jag tog studenten och var väldigt lycklig!
Jag saknar att vara utomlands. Sol, värme, bada, shopping, allt!

Har kommit på att ett utav mina största misstag i livet var att sluta på fotboll!

Blev även en bild från förra helgen då vi var på höganloft!


Skulle kunna lägga in hur mycket blider som helst men detta fick räcka. Kanske lägger inte endel bilder någon annan gång.

Fredag

Klockan är snart halv fyra och jag tycker att jag har hunnit med hur mycket som helst idag. Åkte först till biblioteket och lånade om min engelska bok sen har jag stor städat mitt rum, städat lådorna i min byrå, kollat igenom lite kort, beställt lite kläder från internet och rensat ut lite kläder från en utav gaderoberna. Så nu tänkte jag kolla igenom lite mer kort och sen framkalla några där efter ska jag plugga lite och sen städa min toa om jag orkar. Senare vet jag inte redigt vad som händer, kanske bara vara hemma och ta det lugnt. Skulle egentligen behöva det eftersom att jag fortfarande är lite sjuk men vi får se vad jag hittar på. Skulle vilja gå ut på en powerwalk idag också men tror inte att jag kommer få det för har sån hosta och sånt. Men man kan ju alltid hoppas. Nu ska jag fortsätta kolla igenom lite kort, kanske lägger upp några sen om jag känner för det. Puss hej.

RSS 2.0