Söndag

Denna gången har det gått för långt, ni är så falska och patetiska så det inte är sant. Ni tror att ni vet allt om mig och vad jag har för svaga punkter men ni har fel. Har ni något att säga så säg det till mig istället för att gå och snacka massa skit och viska och allt vad människor nu håller på med. Jag är inte svag, jag är starkare än vad ni tror och det ska jag bevisa för er nu så synd om er falska människor. Tack och hej!

Torsdag

Tiden bara rusar iväg och snart är det helg igen. Denna gången är det långhelg och jag har endel planerade saker. Imorgon kommer jag och min kära vän Hannah åka ner till Helsingborg och åker hem på lördag igen. Men bara för att det är helg kan man inte släppa allt ändå för måste även plugga och jobba lite. Så nu har jag sovit  två timmar och nu blir det städa, packa och plugga. Inte skit rolig kväll men det behövs också göras. 


Kollade igenom lite bildern nu med och hittade denna bilden på mig och Hannah från Peace and love 2011.

19.29

Du ska inte få förstöra något längre för det har du gjort tillräckligt nu. Denna gånger är jag starkare, visst det är skit jobbigt varje gång jag tänker på det och jag vet verkligen inte hur det kommer att bli sen. Men det enda jag kan säga nu är fuck you och jag är stolt över mig själv!


Onsdag

Ganska så onördig skoldag men ändå väldigt skön. Dagen börjar med sovmorgon och det behövdes verkligen för har inte fått mycket sömn den senaste tiden. Sen hade jag nationela i engelska b, tal. Var kanske inte det bästa men jag blev nöjd iallafall. Lektionen vi hade där efter fick man välja om man ville vara på eller om man ville gå hem så jag gick hem och pluggade istället. Sen skulle jag åka till Anderstorp för att jobba och det gick faktiskt väldigt bra och tiden bara rann iväg. Nu väntar jag på ett telefonsamtal av min kära vänn Hannah så att vi kan tjöta lite.

Tisdag

Känner mig ensamare än någonsin just nu och det är många tankar som går runt i mitt huvud. Därför tar jag på mig mina nya spring skor och går ut och springer en runda.

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer.

Låter rubriken tala för sig själv!


21.25

Har nog det battre an nagonsin nu. Solar, badar och shoppar i massor och det ar det jag alskar. Synd bara att jag har sa dalig hy och branner mig pa en gang men det ar sant man far ta. Saknar nagra manniskor dar hemma sa ska bli kul att fa traffa dom snart igen men trakigt att lamna Thailand. En sak som ar sakert ar att detta inte var sista gangen jag var har.

RSS 2.0