Lördag

Har varit en väldigt jobbig dag eftersom jag har varit väldigt trött och haft skit ont. Somnade efter ett tag inatt och vaknade sen vid kvart i sex igen. Gick ner och la mig på soffan istället och somnade vid halv sju ungefär. Så dagen har bestått utav ligga i soffan och kolla på tv och även sova lite då och då. Tanken var att jag skulle till en vän ikväll där några ska dricka men vi får se hur det blir med det. Vet inte om jag orkar det men vill verkligen inte vara hemma hela kvällen heller. Hoppas ni haft en bättre dag än vad jag har haft.


03.41

Jag hatar detta, kan inte sova för min smärta i munnen. Vaknade vid 3 ungefär och har legat vaken tills nu är egentligen hur trött som helst men går inte att sova med detta. Dessutom är det en timme var tills jag får ta mina tabletter så kommer la antagligen vara vaken resten utav natten typ. Alltså det är så jäkla jobbet så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Nu får jag la sätta på tvn eller nåt i hopp om att somna någon gång iallafall...


21,28

Dagarna rullar på och jag har skit tråkigt hela tiden verkligen. Dagarna ser lika dana ut just nu, ligger i sängen, äter lite och går ut och går med min hund. Inte skit roligt alltså. Denna dagen har sett lite annorluna ut då jag vaknade upp på soffan och gick upp till sängen igen och sov en stund till. Sen var det film, mat och gå ut med hunden som gällde. Där efter satte jag mig på cyklen och cyklade hem till min vän Heidi. Lite roligt då båda nästan ser lika dana ut just nu, lika svullna ungefär och samma smärta typ. Stannade inte så länge för kände att jag var tvungen att vila så cyklade hem igen och la mig i sängen. Efter ett tag var jag lika uttråkad igen så bestämde mig för att ta en liten promenad. Var ju inte mitt bästa beslut precis då det känns förjävligt i munnen nu så nu blir det att lägga sig i sängen igen och sätta på ännu en ny film. Hoppas bara smärtan och svullnaden är borta tills nästa vecka då det är en hel vecka med jobb som väntas. Puss hej. 

Bjuder på en bild från Turkiet. Vill ha sol och värme nu.. 

Torsdag

Ville bara tala om att jag lever. Denna gången är jag mer svullen och har skit ont. Gör nästan ondare för varje dag som går... Har haft en skit jobbig natt, har knappt sovit något eftersom jag har vaknat hela tiden och haft skit ont. Tillslut gav jag upp och gick ner och la mig på soffan, somnade efter ett tag och vaknade för en stund sen. Nu ligger jag i sängen igen och nyss tagit smärtstillande så när dom börjar verka tänkte jag försöka sova en stund till. Puss hej.


Torsdag

Dagen har gått väldigt fort idag för skulle velat hinna mer ännu mer när jag ändå var ledig idag. Åkte ner till Angelica en liten stund före jag skulle till skolan. Åkte sen till skolan och pratade med en som har hand om komvux så i Januari börjar jag plugga upp mitt betyg i engelska b. Kommer dock ha kvällskuser så det är lite surt men ändå bra för då kan jag jobba på dagarna. Så det blir nog bra ändå. Åkte hem och kollade lite på serier sen kom Angelica till mig. Hon åkte nästan när mor kom hem så hänge med mor till samhället och sen till ica. Har fått i mig lite mat nu och tänkte ta en powerwalk, jag vet att man inte sak äta före men hade faktiskt inte tänkt att gå ut men gör det ändå. Hade velat hinna med att städa mitt rum och sånt idag men det gör jag i helgen istället kanske om jag orkar. Puss hej.

Onsdag

Jobbade ju från nio till halv fem igår så var helt slut när jag kom hem men åkte ner till Angelica en stund ändå. Blev jobb idag också på samma ställe men började sju istället och slutade halv fem idag också så det har varit en väldigt lång dag. Men har haft väldigt roligt med barnen idag och det har blivit många skratt. Har iallafall hunnit med att ta en powerwalk idag tillsammans med Heidi och jag kom hem för inte så länge sen så nu tänkte jag gå in i duschen och sen kolla på en film. Imorgon är jag ledig eftersom jag ska upp till skolan och kolla om jag kan börja på komvux. Ska läsa upp ett betyg så att jag kan söka in till en högskola sen. Så jag hoppas att jag kan börja redan i Januari men vi får se vad hon säger imorgon. (Jag ska försöka bli bättre på att ta bilder så bloggen blir lite roligare iallafall.) Puss hej.

Måndag

Idag hade jag inget jobb så sov tills jag vaknade och kollade lite på film. Sen bestämde jag mig för att ta en powerwalk och fick även med mig Hannah. När jag kom hem fortsatte jag kolla på film sen har jag även sålt min Swedish house mafia biljett idag efterosm jag inte kan gå på det för på tisdagen ska jag ta ut min andra visdomstand och det är på torsdagen. Ganska surt men så är det just nu även om jag väldigt gärna skulle viljat gå på det. Bestämde mig sen för att ta en till powerwalk men själv denna gången så kom nästan hem nyss. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen kolla lite på tv och sen försöka sova för har fått jobb imorgon. Imorgon jobbar jag nio till halv fem i Reftele dessutom så blir nog en lång dag imorgon men det blir nog bra. Puss hej.

Söndag

Har haft en hur bra helg som helst även att vissa saker har förstört en del men så är det ibland. I fredags var jag hos kiroprakton och allt gick bra där efter åkte jag och Angelica till Ullared. Fick med mig väldigt mycket hem både till mig och julklappar. På kvällen skulle jag träffa Heidi och vi bestämde helt spontant för att dricka, vi fick även med oss Daniel, Emil och Alexander. På lördagen var jag väldigt seg eftersom det inte blev många timmars sömn men träffade iallafall två vänner och sen bestämdes det att vi som hade varit på fredagen skulle åka på bio. Men det slutade med att vi bara åkte till Borås och åt och sen hem och drack lite. Idag har jag nästan bara kollat på film och sen åt vi smörgåstårta eftersom det är farsdag idag! Där efter bestämde jag mig för att gå ut och gå så nu sitter jag i min säng nyduschad och ska snart sätta på en film och sova. Kommer nog somna ganska fort idag för det har inte blivit många timmars sömn i helgen. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag! Puss hej!

Torsdag

Sitter just nu med hårfärg i håret och väntar på att få sköja ut det så att jag kan gå in i duchen sen. Blev en powerwalk med Heidi idag, alltid lika skönt att få komma ut och det var skönt att det inte regnade idag som det gjorde igår när jag var ute. Dock började det regna när jag var på väg hem så blev ganska blöt idag också. Imorgon är jag ledig eftersom jag ska till kiropraktorn så ikväll ska jag ha twilight maraton i min ensamhet. Nu hinner jag inte skriva mer eftersom måste ner och skölja ut färgen. Puss hej.

Torsdag

Man borde inte få gå upp såhär tidigt, är hur trött som helst och skulle göra vad som helst för att få gå och lägga mig i sängen igen. Dessutom ska jag köra till Hestra snart och kommer ju precis inte bli piggare på vägen. Idag blir det nog bara jobb och sen hem och lägga sig eftersom jag slutar vid halv 6 ikväll. Puss hej.


RSS 2.0