Samma gamla visa

Gav upp mitt pluggande för länge sen för hur mycket jag än försöker så förstår jag ändå inget av det. Därför känns det inte så lockande att gå till skolan imorgon och skriva ett prov det första man gör. Idag har jag även städat mitt stökiga och dammiga rum och jag vet inte när jag hade det såhär rent och fint sist. Nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng och kolla på ett avsnitt av one tree hill och sen sova. Godnatt!

Onsdag




19.07

Är det såhär det ska vara? Vet verken ut eller in längre. Jag vet inte vad jag ska göra längre så jag kör bara på och så blir det som det blir. Vad jag än gör så blir det bara fel och alla säger jämt att det löser sig och blir bättre även om de inte vet vad som har hänt eller pågår. Så hur vet man att man kan lite på det och tro att det kommer bli bättre? Just nu känns det som att det alltid kommer vara såhär...

Söndag

Känner mig väldigt trött efter helgen men roligt har jag haft. Gick trajet igår och jag säger bara första och sista gången!! Var hemma ganska tidigt igår eftersom jag var helt slut efter sju timmars vandring i skogen. Just nu håller jag på att packa förfullt och det går inte speciellt bra för jag vill ha med mig mycket mer än vad jag kan. Nu ska jag fortsätta så jag blir klar någon gång. 



15.46

Om du säger en sak får du bevisa att du menar det också!

Äntligen!


Fyfasen vad allt känns bra just nu. För en stund sen bokade jag och några av mina vänner peace & love biljetten och jag är överlycklig. Det kommer bli det bästa som jag kommer göra i sommar och jag kommer inte ångra mig en sekund!

Måndag

Tiden bara flyger iväg och det känns som att man inte hinner med. Nu är det inte lång tid kvar tills jag åker bara 9 dagar kvar. Börja packa snart kanske? och plugga lite? Ne det har jag inte en tanke på för har massa annat att fixa just nu. Jag hoppas också på att vi bokar peace and love biljetten idag för det kommer bli den bästa händelsen på hela sommaren!

RSS 2.0