Fredag

Nu är det helg igen och det är gisledagarna, känns underbart men lite tråkigt att det regnar. men får hoppas på bättre väder imon istället. känner mig lite stressad för kvällen så får snart börja fixa lite så jag hinner bli klar. Helgen kommer att spenderas med dom bästa och kommer bli hur bra som helst. Men blir lite sur på såna som inte kan acceptera ett nej.. men aja skit samma nu ska jag börja fixa lite. Ha det bra i helgen :)




Söndag

I have no reason to explain

..

Fyra ord: Sjuk. saknar. uttråkad. svettas.

Sjuk?



Är förkyld, har ont i halsen, känner mig hel slut, svettas as mycket och har ont i hela kroppen, så liten feber kanske? Inatt vaknade jag av att jag mådde jätte dåligt, sen började jag helt plötsligt att gråta för jag hatar att vara sjuk haha. när jag hade slutat gråta somnade jag om och vaknade en gång i timmen fram tills klockan ringde. Gick upp för att göra mig i ordning för skolan och när jag var klar med hälften kände jag att jag kommer verkligen inte orka att vara i skolan idag för att jag mår så dåligt och för att jag knappt har kunnat sova något inatt. Så jag stannade hemma idag så jag kanske känner mig bättre imon, nu ska jag sätta på en film och sen sova lite.


Tisdag

Dagarna går as fort och nu är det typ bara 15 skoldagar kvar eller nåt sen är det sommarlov helt underbart. Det börjar också bli varmare ute nu och snart börjar det kännas som sommar. Nu är det inte lång tid kvar tills gisledagarna heller. I fredags föddes vår lilla Singha och vi får hämta honom i juli så det är inte alls lång tid kvar nu. och jag kommer nog att spendera min helg i helsingborg...


jtrsn

ångest som fan...

Tisdag

Dagen har gått ganska snabbt, hade prov idag och det gick väll inte så jätte bra.. Har även nationella i matte imon hoppas det går bättre. Nu är det bara en dag kvar sen är det långhelg, hur skönt som helst. Har varit och kollat på fotboll idag och nu är jag as sugen på att börja igen så få la se ifall jag gör det.


Saknar Thailand och längtar till sommaren..

.

I know what I want and I want it now

It's a beautiful day

Sitter ute i solen nu och det är hur skönt som helst lyssnar på sommar musik och får sommar känslor, solen skiner och allt är underbart just nu.

I fredags var vi här och förfestade lite och sen vidare till ifk där det var fest. På lördagen tog jag det mest lugnt, sov och kollade på film typ hela dagen. Vet inte riktigt vad som händer idag men det blir nog att bara ta det lugnt, ska försöka hinna med att plugga lite idag också..




En bild från fredagen



Och en gammal bild från sommaren

RSS 2.0