Trött

Inte mycket sömn inatt heller. Eftersom att jag har varit vaken väldigt mycket två nätter i rad har jag tänkt väldigt mycket på allting. En sak som jag inte kan hitta ett svar på är hur vet man när man kan lita på någon? Det är nästan det som jag har funderat mest på eftersom jag kommer aldrig fram till något svar. Är det någon som vet så får ni gärna berätta det.

Skit dag!

Detta har varit en redigt skit dag. Börjar med knappt någon sömn inatt av all hosta och trodde jag skulle bli sjuk. Trött som jag är går jag upp för att duscha sen göra mig iordning för skolan, har mycket tid på mig men som vanligt får jag stressa iväg till skolan. Idag kunde jag inte cykla så hade tio minuter på mig att gå och jag kände att det inte var lönt att stressa längre för jag går väldigt sakta.. När jag är i skolan kollar jag lite på mobilen och upptäcker att peace and love biljetten som vi skulle köpa i veckan är slut eftermiddagen/kvällen blev inte speciellt mycket bättre. Dessutom har jag prov imon och har jag pluggat? nej det har jag inte, har även ett prov på torsdag också. Just nu vill jag bara sluta skolan och ligga i min säng hela dagarna... Nu säger jag godnatt och hoppas på lite mer sömn inatt och att morgondagen blir lite bättre än idag.

Just a dream? No it will happen!

Jag längtar tills efter studenten då jag har slutat skolan och kan göra precis vad jag vill. Då jag ska resa till värmen, till det landet där problem för mig inte uppstår, där man knappt vet vad snö och kyla betyder, där de flesta av mina tatueringar ska göra, dit som jag ska flytta och det är det perfeka landet för mig. Där man kan leva sitt egna liv och göra vad man vill utan att någon ska bry sig om det för man känner ingen där och man kan skita i allt och alla om man vill det. Där inget skit snack uppstår och där ingen går en bakom ryggen. Till det landet som jag kommer spendera mycket tid i mitt liv och det är Thailand! 




I gave you everything I had

Har haft fullt upp hela veckan och det har jag resten av veckan också. Just nu sitter jag ute och jag tycker det är lite för kallt för att sola och sen så vågar jag inte sola så mycket mer eftersom jag har brännt mig två dagar i rad så tänkte ta det lite lugnt med solen nu. Så istället ska jag gå in och storstäda mitt rum som verkligen behövs. Har även hunnit rensa ut min garderob idag så nu har jag bara städningen kvar. Sen får vi se vad som händer idag.

14.19


Måndag

Första lovdagen och jag är redan uppe. Gick upp redan vid tio och är förvånad över att jag gick upp helt frivilligt då. Jag som brukar sova så länge i vanliga fall. Men det var ändå skönt för jag gick ner och la mig i soffan sen runt tolv gick jag ut och satte mig i solen så nu sitter jag här och det är ju verkligen varm och as skönt ute. Perfekt vecka att ha lov på för det ska vara sol hela veckan!

Sover på dagen, lever på natten.

Sitter just nu hos Hannah med Frida och jag väntar bara på att dom ska kolla klart på big brother. Sen ska vi börja fixa oss och sen ska vi vidare. Det blir nog en bra kväll och as skönt att vi har lov nu. Ha en bra kväll!

Att man kan sakna ett hus så mycket!


Onsdag

Jag tror jag gillar onsdagar trotts allt. Har hunnit med väldigt mycket idag även att klockan inte är så mykcet. Först skolan en stund och när jag kom hem läste jag 120 sidor i min svenskabok så nu är den utläst sen sov jag i lite mer än en timme. Nu ska jag forsätta att plugga lite så man blir klar med allt någon gång. Sen ska jag slå in och fixa min present till min kära syster som fyller år idag för ska på kalas hos henne imon. 

Stop saying I wish, start saying I will!


I'm gonna stand till I get there

Dagen har gått väldigt fort. Började med skola till tre sen gick jag och Frida och åt pizza och sen hem till mig för att slinga mitt hår. Speciellt utväxten. Resultatet blev inte som jag hade tänkt mig för hela håret blev ljusare men utväxten var den samma. Så jag får göra om det snart igen. Efter det åkte hon hem och jag gick ut en stund för att göra lite andra grejer. Kom hem för inte så länge sen och är as trött. Så idag hoppas jag på att jag ska somna tidigt. Min dag har varit väldigt konstig har varit glad, trött, uttråkad, skämts, chockad och allt som man kan vara. Imon är det torsdag och sen är det helg. Helt underbart och helgen ser ut att bli väldigt bra. 



19.32

Skit kul att jag sprang in i en bräda innan så nu har jag fått ett märke precis mellan ögonbrynen...

Söndag igen.

Min helg har varit ganska bra efter många om och men. Jag tror att jag har spenderat helgen med alla sorters människor. I fredags var vi hemma hos Victor och bara softade. Lördagen började med att mamma väkte mig kvart över åtta för att sedan åka till värnamo. Jag fick med mig en klänning, ett par skor och ett par solglasögon hem. När kvällen började närma sig visste jag inte alls vad jag skulle göra och det såg ut som det skulle bli en tråkig hemmakväll. Men så blev det inte som tur var. Jag mötte upp hannah och gick en promenad med henne sen gick jag till Alicja en stund. Efter det hamnade jag på sördgården med Heidi och sen vidare ner till dalen. Kvällen slutade någon stans bakom isallen. Jag har nog aldrig hunnit med såhär mycket på en helg förr men roligt har det varit.



RSS 2.0