Tisdag

Beställde nyss lite kläder och kände att det behövdes verkligen. Nu ska jag fortsätta att kolla lite på one tree hill och om en stund ska jag träffa Hannah. Sen måste jag plugga och städa.

<3


Ni är super bra


Freedom

I början var det lite svårt men sen blev det bara lättare och lättare. Det blev också oftare och oftare. Nu är det nästan varje dag. Jag vet inte ifall jag ångrar det eller inte men just nu känns det ganska bra fast snart kommer det inte att kännas lika bra och jag kommer att ångra det. Men det värsta är att jag inte vågar säga något till er för jag vet hur ni kommer att reagera.

Tisdag

Dagen har inte varit super bra, har haft väldigt mycket att tänka på och har tänkt på massa skit idag. Dagen blev inte bättre när jag kom hem för då satte jag mig och började plugga. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen efter det ska jag plugga ännu mer. Sen blir det att kolla lite på one tree hill för att gör dagen lite bättre.

Torsdag

Kan det bli bättre än såhär? :)

Svart, vitt och allt däremella


Känner att jag gör allt annat än vad jag borde göra. Jag borde plugga och städa men har inte lust med något av det. Har inte lust för något längre. Men nu lägger jag iallfall matteboken på sängen så får vi se ifall jag kollar lite i den sen. Imon är det torsdag och då har vi ännu ett prov sen är det fredag och helg!! :)

Lördag

Varför ska det alltid bli såhär?

21.27

Denna dagen började bra men den slutar ännu bättre. Fasen vad allt känns bra just nu. :)

Torsdag

Har suttit och försökt göra en ny header as länge nu. Tillslut lyckade jag men blev ändå inte nöjd med den men nu får det vara så. Det är bättre än ingen iallafall haha. Nu tänkte jag rensa ut lite kläder från mina garderober och sen blir det nog att plugga lite ifall jag orkar.

One day at a time

Efter lite mer än en timmas arbete med apu-rapporten så är den äntligen klar så nu ger jag upp med pluggande för idag och börjar städa mitt rum lite istället. Efter det tar jag en lång dusch och sedan lägger mig i sängen och kollar på en film.

Onsdag

Slutade ganska tidigt idag så när jag kom hem la jag mig direkt på soffan. När mamma kom hem åkte vi ut en stund och jag hittade lite presenter till min far för han fyller snart år och snart är det fars dag. Började skriva på min apu-rapport för en stund sen och det känns som den aldrig kommer bli klar. Har redan skrivit as mycket men har fortfarande as mycket kvar. Men nu får jag la fortsätta så den blir klar någon gång. 



Jag har gått för långt, kan inte sluta gå!

Tänk vad mycket som har förändrats på ett år och till och med hur mycket som har förändrats på bara ett halv år. Det är inte klokt och jag hänger inte med.

Vill bara att allt ska vara som det var för ett år sedan.

Torsdag

Nyss vaknat och nu blir det att fixa sig och packa det sista till Göteborg. Hannah sov här inatt och om en stund kommer Frida hit. Sen går vi till bussen för att ta tåget till Göteborg med några till tjejer. :)

Tisdag

Vaknade nyss av att min hund väckte mig så nu är det bara att gå upp och börja göra allt som jag hade planerat att hinna med idag. Ska hinna städa mitt rum, börja packa och duscha för sen ska jag sätta mig på en buss till Jönköping för att gå på bio med min syster. Igår bestämde vi allt så nu är allt fixat och klart att vi åker till Göteborg på torsdag och stannar till lördag! :) 



RSS 2.0