Du är en av dom bästa människorna som finns!



Jag vet att jag säger en del dumma saker till dig när jag blir arg och det mesta menar jag inte. Men jag skulle bara tala om att du är en av dom bästa som finns och jag älskar dig!

Skit tisdag

Jag orkar inte detta längre, är trött, sover inget om nätterna typ, har massa i skolan, har nationella imon och det kommer gå skit, är hungrig och allmänt arg. Blir arg på minsta lilla nu. Dagen började bra men kände bara hur allt steg ju senare på dagen det blev. Ingen fattar något, alla är tröga och jag är as arg just nu....

Sova är nog det bästa som finns

Vaknade vid tio idag och då hade jag inte fått många timmars sömn. Gick ner och la mig i soffan och somnade lika fort som jag la mig ner. Nu har jag precis vaknat och är pigg och glad. Funderar på om jag ska gå ut och gå en runda i det fina vädret om en stund.

It's my life!

Snart färdig fixad så ska snart gå ner till stationen för att möta två fina flickor. Vi får se vad kvällen har att erbjuda men det ser ut som att det blir en riktigt bra kväll. Så får hoppas det också. Hoppas ni också får en bra kväll! :)

18.06

Varför bryr jag mig efter allt som jag har hört? Jo för det är inte lätt med sånt idag. Jag säger att jag inte bryr mig om vad andra tycker men innerst inne gör jag nog det eller i vissa fall iallafall. Och i just detta fallet bryr jag mig väldigt mycket om vad andra tycker.. Varför gör jag såhär? Vill inte det längre!

10.20

Frågan är inte hur utan varför!

I do it my way

Min dag har sett ut som den brukar göra nu för tiden. Först skolan sen hem och lägger mig i soffan för att sova en stund sen går jag ut och går och när jag kommer hem lägger jag mig i sängen och kollar på film. Såhär ser mina dagar ut nu och jag tycker det är as tråkigt men jag har ingen ork till något annat. Frunderar på om jag ska hoppa in i duschen nu och sen sätta på en film och sen sova. Tror det blir så. Imon kommer dagen se lite annorlunda ut iallafall för då ska jag till Anna och Jonas för att fria att Jonas fyller år.

19.18

Jag vet att jag skrev i förra inlägget att det skulle bli skönt med en hemma kväll men nu har jag ändrat mig helt. Jag vill inte vara hemma, sitta och kolla på tv med mamma och pappa eller sitta på mitt rum. Vill göra något roligt, något galet. Så har någon något förslag på vad man kan göra i lilla Gislaved..?

Fredag

Redan helg igen. Fick sluta tidigt idag för sista lektionen var inställd så vi fick sluta redan vid tolv. När jag kom hem började jag helgen med att sova två timmar. Det var det skönast jag gjort idag. Nu väntar jag bra på att det ska hända något roligt ikväll som jag verkligen hoppas att det gör. Annars blir det nog lika skönt med hemma kväll tror jag.

17.59

Tack så jävla mycket!

22.14

Ett ord, en önskan!

It's my life, let me live it!

Jag har gjort mycket som jag inte är stolt över men det är inte mycket som jag ångrar för man ska aldrig ångra något som fått en att le. Det finns också mycket som jag är stolt över och jag bryr mig inte vad ni tycker om dom sakerna. Om ni tycker det är as bra eller helt idiotiskt så är det upp till er för det är mitt liv och jag gör vad jag vill. Just nu är det mycket som jag vill ändra på i mitt liv så nu har jag bestämt mig för att imorgon börjar jag ett nytt liv. Jag kommer göra som jag vill just nu och ni kan inte stoppa mig med era åsikter. Så låt mig leva mitt liv som jag vill för ni får leva erat som ni vill!

Who says that it will be like this?

Jag är helt förvånad och stålt över mig själv. Jag hatar att städa och nu har jag städat mitt rum och jag har aldrig bytt lakan själv men idag för första gången i mitt liv gjorde jag det. Jag lät det ta sin tid och till slut lyckades jag. Ett tecken på att man börjar bli gammal? Eller kanske till och med en längtan efter att få flytta hemifrån. 



What's the point of being in it, if you don't wanna win it

Det är helt sjuk hur fort tiden går, imorgon är det redan fredag och helg och det känns underbart. Ska bli skönt att bara få vara hemma och inte göra någonting, kunna sova hur länge man vill och inte känna att man måste gå upp. I början av veckan köpte jag att skal till min mobil och idag fick jag det. Fort och smidigt där också. Allt går verkligen fort nu för tiden och vissa saker går till och med lite för fort. 

Nu ska jag börja städa mitt rum för det ser verkligen ut som skit här inne så det behövs verkligen. 


I can't tell you what it really is

Jag vet inte riktigt hur du har det just nu och jag vågar inte fråga hur det är med dig heller. Jag minns inte när jag pratade med dig sist och sist jag såg dig var i somras. Jag saknar dig så mycket, du förstår inte.. Allt du har gjort är så jävla dåligt av dig och du bara fortsätter du skiter i allt och alla. Jag vet inte vem du är längre och hur tror du det känns? Någon som man har älskat så mycket och man känner inte personen längre. Kan ju säga att det känns inte alls bra. Vill att allt ska vara som när jag var liten då jag inte visste detta men bäst av allt hade varit om du inte var så trög som du var. För då hade jag känt dig nu och då hade jag vetat att du mådde bra. Men nu är det som det är och jag vet att jag kommer inte få lära känna dig igen för det är du som väljer och jag vet redan vad ditt val är...

17.34

Ni klagar på det men då ska ni inte säga som ni gör för lite är erat fel också!

Ljust eller mörkt?

Hjälp mig nu mina vänner, ska jag har ljust eller mörkt?



Fredag

Min dag började med att jag gick upp halv sju för att fixa mig och sedan gå till förskolan för att säga hejdå till dem efter det gick jag hem och la mig på soffan. Så nästan hela dagen har jag spenderat halv sovande och sovande i soffan och hoppats på att jag ska bli bättre. Har inte blivit mycket bättre och jag mår verkligen skit men det hindrar inte mig för att ha en mysig och överraskande kväll med fina flickor.

Sjuk igen.

Jag hatar det jag som aldrig blev sjuk hade bara ont i halsen lite oftare. Men nu är jag alltid sjuk och har alltid ont i halsen och det är skit. Nu är jag sjuk igen och det är verkligen det värsta jag vet. Jag får verkligen ont överallt, har ont i huvudet, har ont i alla mina muskler, ont i magen emellan åt, hosta och så har jag nog feber.. Varför ska det bli så här nu? Har alltid varit så stolt och glad över att jag inte blir sjuk men nej det skulle inte hålla länge.

RSS 2.0