20.45

Bara en månad kvar nu och det är sjukt vad jag lägtar! 


18.44

Har nyss kommit hem från min promenad, som ni ser valde jag nog lite fel väg... 

Nu: ut och gå!


Onsdag

Har hunnit plugga lite och sova en stund efter skolan så nu bestämde jag mig för att gå ut och gå en runda eftersom att det är ett underbart väder ute och jag bara älskar det.

22.16

Har precis avslutat mitt pluggande för idag eftersom ögonen bara hänger och jag är hur trött som helst. Så nu ska jag göra mig iordning för natten sen sätta på en film och sova. Godnatt!

Måndag

Jag är trött på alla människor! Att alla talar om hur man ska vara och bete sig att man inte får göra si och inte så och man måste vara på ett speciellt vis och blablabla... Alltså låt alla vara hur dom vill och skit i dom för det är ens eget liv och man gör precis vad man vill så ni kan ju bara skaffa er ett eget liv istället för att leva på alla andras. Och sen, att bli sur över det, allvarligt talat vi är inte 12 år längre. Jag vet att jag skrev att man inte skulle låtsas vara vuxen för någon dag sedan men detta handlar om en helt annan sak. Jag säger bara väx upp!

Nytt

Var ju i samhället med min mor och min syster idag och det som jag hittade var några tröjor och jag kan säga att det behövdes verkligen. 



Lördag

Har inte blivit många timmars sömn inatt. Ungefär 5 timmar har jag sovit eftersom när jag kom hem igår kunde jag inte somna. Är uppe nu för ska snart till samhället med syster och mor. Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer vet iallafall att jag ska sova som fan sen. :)

03.54

Blev så himla glad när jag hörde det där men samtidigt så var det väldigt jobbigt!


Fredag

Skolan gick väldigt fort idag som den brukar göra nu för tiden. När jag kom hem sov jag en stund och åkte sen till Heidi för att tjata lite med henne. Nu är jag hemma igen och håller på att fixa mig för att sedan åka och hämta Hannah och sen ner till Alicja där dom ska dricka lite. Känner inte för att göra något längre så bestämde mig för att köra ikväll och samtidigt tjäna lite pengar så jag hoppas att det är många som hör av sig idag! :)

Live young, wild and free


Jag förstår inte varför man ska låtsas vara så himla vuxen när man är ung. För liksom vi är bara unga en gång så ta vara på den tiden. Vuxna hinner vi vara sen så varför vara det nu? Gö det du tycker är roligt istället för att försöka låtsas vara något man inte är och låtsas vara så himla vuxen. Ta vara på den korta tiden som vi är unga och ha roligt istället. Gillar inte människor som ska låtsas vara så himla vuxna även om dom inte är det.

Torsdag

Slutade vid tolv idag så åkte och handlade åt mormor direkt efter skolan. Vet inte riktigt vad som hände med mig där efter eftersom helt plötsligt skulle jag tvätta invändigt i bilen. Så nu har jag precis blivit klar med det så nu är den ren och fin. Bara utsidan kvar nu. Nu tänkte jag äta lite och sen lägga mig i soffan och bara ta det lugnt för senare idag tänkte jag plugga lite.

Film

Har nyss kommit hem. Har varit nere på pappas jobb och jobbat och varit inne på ica och köpt lite gott eftersom snart ska jag och min mor ha filmmys. Filmen vi ska se är the switch så vi får la hoppas att den är bra. 


Onsdag

Slutade vid ett idag så när jag kom hem satte jag mig och pluggade och sedan la jag mig i soffan för att sova en stund. Nu är jag vaken igen och ska fortsätta med pluggninge. Sen ska jag ner till pappas jobb om jobba och sen ikväll blir det film mys med min mor och kanske far.

Tisdag

Känner att jag inte har något att skriva i min blogg eftersom det ända jag skriver om är typ bara tråkiga saker och sen emo inlägg, alltså ingen rolig blogg alls. Jag ska försöka bli mer aktiv och uppdatera oftare och om roligare saker. Kan inte lova något men ska försöka. Ska även försöka lägga upp lite fler blider men först och främst måste jag börja ta bilder. Jag har alltid varit en sån person som hatar att ta kort och även vara med på kort. Men ska försöka bli bättre på det också.

Torsdag

Ville bara tala om att jag lever och att det är första gången på hela veckan som jag orkar ta mig upp ur sängen utan att må skit. Min feber är borta och det betyder att jag får gå ut och träffa människor idag och inte bara ligga i sängen hela dagarna. Blev bara att jag jobbade en dag men det är inte så mycket att göra åt. Skrev igår att jag skulle kolla på balklänning idag och det blev inte så, så ska nog göra det på lördag istället.

Onsdag

Ligger fortfarande i min säng halvdöd så inget jobb idag heller. Men börjar bli lite bättre nu. Hoppas jag blir ännu bättre tills imorgon för ska åka och kolla på balklänning då. Nu ska jag fortsätta kolla på film och sen sova lite till för har inte blivit mycket sömn inatt. Har vaknat hela tiden och mått skit och inte kunnat sova.


Tisdag

Var helt okej att jobba igår men vaknade med världens halsont och hoppades att det skulle försvinna under dagen. Självklart gjorde det inte det och när jag kommer hem lägger jag mig på soffan. Febern kom sakta men säkert. Eftersom att jag skulle jobba försökte jag somna väldigt tidigt. Somnade första gången runt halv åtta ungefär och vaknade efter 30 minuter typ. Gick upp och la mig i sängen och somnade lika fort där. Vaknade massa gånger i natt och febern försvann inte så blev inget jobb för mig idag.

Idag är det alla hjärtans dag och jag kommer fortsätta spendera den dagen som jag har gjort hittills. Sova, vakna, film, sova och så vidare. Exakt så har min dag sett ut och den lär ju inte bli bättre heller...


Måndag

Är redan uppe och är hur trött som helst. Skulle nästan göra vad som helst för att ligga kvar i sängen idag. Men nej det går inte för ska jobba och kommer inte komma hem förens 20 i 5 i eftermiddag typ så det är en väldigt lång dag för mig idag.

Söndag

Helgen har varit lite upp och ner, för det mesta bra. Var i Halmstad i lördags för att kolla på balklänning men det fanns ju inte speciellt mycket så ett linne och en annan klänning fick hänga med mig hem istället. På kvällen åkte jag till Anderstorp för att fira Ellen och sen tillbaka till Gislaved för att fira Beata. Har gjort lite saker som jag aldrig annars brukar göra men någon gång måste jag la också göra det. Tack mina fina vänner ni är guld värda, ni veta vilka ni är! 

Nu tänkte jag sätta på en film och försöka somna tidigt eftersom jag ska upp vid kvart över fem imorgon för jag ska jobba.

Onsdag

Hatar såna dagar då man bara tänker på allt. Det är såna dagar man vill att tiden ska gå fort och dagen bara ska ta slut. Idag är det en sån dag. Har verkligen försökt med allt typ så att tiden ska gå så fort som möjligt men så klart fungerar det inte. Har städat, sovit i två timmer, kollat på två avsnitt av världens bästa serie, pluggat lite, kollat på balklänningar och vanliga kläder och varit ute och gått i 30 minuter och klockan är bara kvart över åtta nu. Helt sjukt vad tiden går sakta idag och jag hatar det. Så nu ska jag fortsätta att sysselsätta mig med saker och hoppas på att tiden går ännu fortare och att jag blir trött så det kan bli en ny och bättre dag.

-

Du vet mycket väl vad du gjort
Den där blicken du ger mig är gammal nu
Jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill
Så hälsa ditt hjärta att allt är slut

Jag kunde dö för dig nu är du död för mig!

Inte riktigt som rubriken men nästan. Vet inte riktigt vad jag ska göra längre. Har kollat det nog minst fem gånger och jag blir mer och mer säker för varje gång. Jag vet att det inte behöver betyda något men ändå. Har sagt så många gånger att jag bara ska skita i det och det var precis vad jag gjorde med det gick ju inte speciellt bra...

Lilla hunden!


Onsdag

En kort skoldag idag, bara till kvart över ett och det gick väldigt fort idag. Hämtade upp Heidi för vi skulle fixa lite saker och sen åkte vi hem till mig. Efter att vi hade ätit lite och letat jobb körde jag hem henne. När jag kommer hem igen åker jag och mamma till Mister G för att kolla på en balklänning men hittade självklart ingen. Efter det åker jag och pappa ut och ska fixa lite saker så nu har jag äntligen kommit hem och kan ta det lugnt så nu ska jag läsa lite i min engelskabok som ska vara utläst nästa vecka.

RSS 2.0