So tell the dj play it all night long.

Ska strax börja fixa mig sen blir det ut på äventyr med mina flickor!

Torsdag

Har nyss kommit ut ur duschen, så nu blir det att städa och fixa lite till imon. Har varit i samhället idag och jag fick med mig lite saker hem. Det blev en mascara, ett par jeans, lite tills imon och lite andra saker. Nu får jag sätta fart så jag hinner med allt som jag ska göra idag. Det blir alltid lika stressigt varje gång..

If you ever loved somebody put your hands up!


Söndag

Hade en toppen kväll hos Frida igår. Hade bestämt mig för att hinna plugga ganska mycket denna helgen men så blev det ju inte. Så nu får jag ta igen allt idag, har nyss skrivit en hel del på min praktik rapport så ny lägger jag undan den och tar fram matte boken och räknar några tal.

Fyfasen vad jag saknar dessa tider


Låt mig drömma detta måste vara på låtsas

Fy fan vad skönt att det är helg imon. Men känner att jag håller på att bli lite sjuk så då är det inte lika kul men jag får bita ihop och göra det bästa av det. Är förkyld, har ont i halsen, ont i hela kroppen, fryser och svettas typ hela tiden så får hoppas att det försvinner tills imon. Började snöa idag när jag var på väg hem från jobbet, 21 oktober och det snöar? Trodde inte att det var sant först.. Nu ska jag plugga lite sen ska jag sätta på en film och sova.

För dig ska jag göra det tusen gånger om


F!


Lördag

Hade en underbar kväll med tjejerna igår. Mathilda hjälpte mig med maten. Tack för hjälpen, utan dig hade det inte blivit någon mat.. haha. Det kokade över och blev stressigt men vi hann. Sen kom alla andra och då åt vi och sedan började vi förfesta. Vi gick vidare till Amanda för hon hade fest. Där stannade vi en stund och sen började kvällen bege sig mot sitt slut för min del så jag började dra mig hemåt. Tack tjejer för armbanden, dom var jättefina :) 


16.33

Vet inte redigt vad det är som händer just nu.. 
Men vissa människor är bara för underbara!

Städa...

Fan kom just på att jag måste städa.. Inte lite att städa heller och ska hinna klart med allt ikväll sen har jag några mer saker att fixa. Får la se ur det går.

17 nu då!

Fyllde år igår och dagen var ganska bra. Har fått pengar, bio i Jönköping med min syster och sen ett navel smycke. Sen blev jag bjuden på fika av bästa Frida och fick ett album med text i och massa bilder på mig och Frida. Blev hur glad som helst och det var super fint! :)

Håll i mig och släpp aldrig taget!

Hade en toppenkväll med tjejerna igår, sen hände lite saker som var mindre roliga. Men det förstörde inte kvällen för det. Imon ska jag tillbaka till min praktik plats, börjar halv 9 imon så får ju sova lite iallfall. 

Nu: städa, fixa sen kalas.

I could really use a wish right now


Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film sen sova. Ska till skolan imon, första dagen på hela veckan. För har varit ute på praktik och det har varit as skönt att sluppit vara inne i skolan. Ska inte bli kul att vara helt själv imon heller men så blir det ibland. Har inte en aning om vad jag ska göra i helgen, bara att på söndag ska jag ha släktkalas. Få se ifall det blir en hemma helg eller ifall jag går ut.

.

Igår var det ett år sen och jag saknar dig fortfarande lika mycket!

Fredag

Slutade kvart över två idag så nu har jag hunnit med att städa/rensa mina garderober, städat toan och städat mitt rum. Det behövdes verkligen så nu efteråt är det ganska skönt att det är gjort. Nu har jag så jävla tråkigt och det finns verkligen ingenting att göra. Hoppas det händer något roligt sen för annars kommer jag typ bara sitta här och ruttna...

RSS 2.0