Onsdag

Har inte bloggat på ett tag nu har verkligen inte haft orken till det. Händer inte så mycket just nu eftersom jag jobbar hela tiden och jag är sjuk. Har varit sjuk till och från ganska länge nu så jag åker till jobbet och sen går jag nästan och lägger mig på en gång när jag kommer hem. Så det kommer inte bli någon träning denna veckan heller. Ganska surt, nu när jag äntligen har tagit tag i mitt liv igen så är jag sjuk hela tiden istället... På fredag är jag ledig så skulle vilja åka iväg och shoppa då men vi får se hur det blir med det. Annars i helgen ska jag bara ta det lugnt och plugga och sånt. Eftersom jag har prov om en vecka så måste ta tag i det nu. Ska även försöka börja läsa i boken som jag också har i läxa. Jag ska också framkalla lite bilder hade jag tänkt men eftersom jag är grymt dålig på att ta bilder så har jag inte särskilt många så om någon gullig människa har bilder på oss två tillsammans får du/ni gärna skicka det till mig. Skulle verkligen uppskatta det. :) Nu ska jag lägga mig i sängen igen och fortsätta kolla på serie. Funderar även på att ta lite glass också för att kyla ner halsen. Puss hej!

Torsdag

Dagen har gått fort som alla andra dagar. Har hänt väldigt mycket i veckan så tänkte berätta lite kort och fort. Jobbar för fullt nu och har fått jobb på ett och samma ställe fram till mitten av februari. Ganska skönt faktiskt. Har inte tränat något i veckan för har varit sjuk men nu är jag nästan helt frisk igen så ska snart ta tag i det igen. Började skolan igår och var helt annorlunda än vad jag hade tänkt mig. Kommer knappt vara i skolan någonting eftersom vi ska göra allt på egen hand. Så nu har jag varit på biblioteket och lånat den första boken som vi ska läsa och om redan tre veckor är det prov. Dock så vet jag ens inte i vad så måste ta tag i det snart. Igår fick jag tillbaka min älskade telefon så nu är jag väldigt lycklig.

Imorgon ska jag öppna på jobbet så börjar kvart över sex i Hestra och jobbar till halv två. Sen vidare till nästa jobb som jag börjar direkt när jag slutat det första. Dock är det inte så länge, kommer sluta runt tre, fyra någon gång. Men ändå jobbigt att behöva gå upp lite innan fem typ. Så nu tänkte jag lägga mig i sängen och försöka sova så jag inte är allt för trött imorgon. Puss hej.


01.28

 
Har så många tankar i mitt huvud just nu och det är så mycket som hänt i mitt liv den senaste tiden. Eftersom jag inte kan gå ut och gå nu och rensa mitt huvud (för jag går inte utan musik) så skulle jag vilja skriva av mig endel men det går inte heller. För endel saker är inte meningen att alla ska veta om och det är inte meningen att folk ska veta allt om ens liv. Även att det är många som inte kommer förstå någonting om det ens är någon som kommer göra det så kommer jag inte skriva av mig  ändå eftersom endel saker skriver man inte i en blogg. Alltså får jag ha kvar allt för mig själv och hoppas att alla tankarna försvinner snart.

 

00.16

Har inte gjort allt för mycket idag, vaknade av ett samtal av Heidi vid tio ungefär men var så himla trött så jag somnade om efter en stund. Ungefär vid tre tror jag det var så vaknade jag av ännu ett samtal men Angelica denna gången. Efter någon timme gick jag upp och fixade mig och sånt och åkte sen till Heidi eftersom hon kom hem idag och herregud som jag har saknat henne, har även varit hos Angelica en lite sväng och nu sitter jag här hur pigg som helst och har skit tråkigt. Funderade stark på att ta en powerwalk innan men kom på att jag inte har någon musik som jag kan lyssna på så det sket sig. Jag får tillbaka min telefon i början av nästa vecka och jag är hur lycklig som helst, känns helt tomt när jag inte har den. 

Tisdag

Igår tränade ju jag, första gången på väldigt länge. Spinning var det som gällde och det var skit jobbigt men ändå skönt. Idag tänkte jag åka och simma men eftersom jag fick väldigt ont i mitt knä igår och har fortfarande lika ont så blev det inget med det. Så min dag har jag spenderat med film och sova lite då och då. Har även träffat min vän Angelica en stund idag. Imorgon börjar jag jobba igen och jag vet inte hur jag ska klara av att gå upp, men det ska nog gå. Tänkte simma imorgon istället efter jobbet. Det tråkiga är att simhallen i Gislaved är stängd så får åka till Anderstorp istället. Så vi får hoppas att jag inte är allt för slut imorgon efter jobbet så jag orkar med att simma. Nu tänkte jag kolla på någon film och sen försöka sova så jag kommer Upp imorgon. Puss hej! 

Måndag

Gick upp tidigt idag eftersom jag börjar jobba på onsdag igen. Så idag ställde jag klockan så att jag vänjer mig lite. Men det hjälpte inte så mycket, även att jag somnade vid halv tio igår så var jag lika trött idag så det slutade med att jag sov i en och en halv timme till. Idag är det även träning som gäller, börjar ju mitt nya liv idag. Ska inte stoppa i mig massa onyttigt längre och jag ska börja träna. Så ikväll ska jag och min syster på spinning. Får se hur det går eftersom jag är hur ovältränad som helst och har verkligen ingen kondition. Men jag hoppas det går bra och att jag inte är allt för död ikväll. Puss hej! 

Lördag

Var på Harrys med Lovisa och Louise igår och eftersom jag egentligen inte gillar Värnamo så var det första gången jag var där. Men roligt hade jag. Jag åkte till och med buss som jag inte gör i vanliga fall heller och jag måste bara säga att jag älskade verkligen busschauffören. Hur trevlig och glad som helst. Åkte buss både dit och hem och som tur var så var det samma som körde bussen hem. Borde finnas fler såna människor! Ville iallafall bara tala om att jag hade en bra kväll igår!


.

 
När man tror att man har nått botten och tror att man inte kan sjunka längre ner och man försöker ta sig upp igen så händer ännu en sak och allt blir så mycket värre. Vad gör man då? Fortsätter kämpa? Om det känns helt meningslöst då eftersom man vet ändå hur allt kommer sluta. Vill vara ett litet barn igen då man grät en stund och sen var allt perfekt igen. Livet är inte lika enkelt när man har blivit äldre.

RSS 2.0