Måndag

Skolan gick ganska fort idag, när jag kom hem sov jag i en och en halv timme och jag är fortfarande lika trött. Så nu ska jag nog läsa lite i min svenskabok och sen försöka sova. Men kommer nog inte kunna gå och lägga mig så tidigt som jag vill men vi får la se hur det blir.

Detta är till dig vännen!


03.30

Kvällen börjar väldigt bra med förfest hos Hannah och sen vidare till parken där Björn Rosenström var. Har haft en hur bra kväll som helst ända tills det slutade typ, då börjar allt som vanligt. Förstår inte hur vissa människor tänker... Så nu skiter jag i det totalt och gör precis som jag vill, när jag vill, hur jag vill och vad jag vill och du/ni kan inte säga ett skit om det för jag bryr mig inte ett längre!!!

21.35

Förstår inte riktigt vad jag håller på med just nu. Vem försöker jag lura egentligen? Dig? Mig? Alla? Innerst inne vet jag nog att det aldrig kommer att gå men jag vill inte tro på det. Jag har redan tänkt ut hur jag vill ha det men det verkar som att det aldrig kommer att kunna bli så.

20.20

Eftersom jag glömde av min svenskabok när jag kom hem innan så har jag läst för fullt nu så nu har jag bara 23 sidor kvar innan jag får gå och lägga mig. Så det är bara att fortsätta nu. Älskar verkligen skolan...

Tisdag

Sitter just nu i bibblan i skolan för att jag ska börja plugga lite på min långa håltimma som är till 20 i två som jag har varje tisdag. Ganska drygt men skönt ändå för då slipper man plugga lika mycket hemma. Ska försöka hinna klart med en sak idag iallafall eftersom att det inte blev att jag pluggade något igår typ. Ska också försöka hinna med att läsa ganska många sidor i min svenskabok. Är trött och vill åka hem men det går inte för måste vara på sista lektionen.

6 dagar och 2 månader kvar!


Måndag

Dagen börjar med att jag försover mig men hinner ändå i tid till skolan eftersom att jag hade sovmorgon idag, men stressigt var det. Hade bara tre lektioner idag och slutade vid två så skolan gick ganska fort. Nu ska jag nog äta något sen blir det plugga hela kvällen om jag orkar så man blir klar med allt någon gång.

20.52


Jag vet inte riktigt vad jag har gjort nu, om det var bra eller dåligt. Just nu känns det väldigt dåligt men jag antar att i längden var det la bra. Men varför känns det så otroligt dåligt just nu? Jag kan knappt fatta det själv, men ja nu är det som det är och jag vet inte hur jag vill ha det men detta var la det bästa egentligen.



-

Starting from zero
Got nothing to lose
Starting from zero, got nothing to lose!

21.06

Har möblerat om mitt rum idag igen, inte så länge sen jag gjorde det men tyckte att jag behövde mitt skrivbord igen för annars sitter jag bara i sängen och pluggar och det är inte skit skönt för ryggen. Det är lite saker som ska in i rummet sen är jag klar för denna gången. Frågan är hur länge jag kommer ha det såhär nu. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och sätta på en film och försöka somna tidigt för imorgon är det en lång dag. Utbildningsmässa i skolan så kommer att vara där till 20.30. Godnatt.

Onsdag

Har varit lite mycket på sista tiden därför jag haft lösenord. Slutade vid 1 idag och har pluggit nästan hela tiden sen jag kom hem. Är ganska stolt över mig själv eftersom alltid när jag kommer hem efterskolan så lägger jag mig i soffan och sover tills mamma kommer hem typ. Men inte idag, är snart klar med varmköksinlämningen som ska in på mångad så nu behöver jag nog inte plugga så mycket mer denna veckan. Måste bara läsa lite i min svenska och engelska bok. Men annars är det nog inget mer.

.

Vet verken ut eller in längre. Du säger så mycket men vad är sant och vad är lögn? Denna gången tror jag det är sanning men jag har lärt mig att man inte ska lita på någon annan än sig själv så jag vet inte riktigt vad jag ska tro på. Allt låter så rätt just nu men det har det gjort när det varit lögner också.. Just nu skiter jag i vilket och du kan göra precis vad du vill för det tänker jag göra.

Onsdag

Efter två vanliga skoldagar har vi redan fått hur mycket som helst vi ska göra. Dom har verkligen inget annat att göra än att ge oss massa prov och inlämningar. Men det är ju sista treminen nu så ska försöka kämpa med allt nu och inte bara skita i det. 

Jag kommer inte sätta lösenord på min blogg nu så ni vet.

00.42

Började skolan idag igen och det var ju inte skit roligt men gick ganska fort ändå. Hade typ inte några lektioner eftersom vi hade temadag så imorgon börjar det på riktigt igen. Jag känner också att jag aldrig kommer kunna somna, är hur pigg som helst och klockan börjar bli ganska mycket. 

Snart sätter jag lösenord på min blogg av olika orsaker men kommer inte ha den låst så länge.

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Lita inte på någon annan än dig själv!

Sommar, sol, värme, lycka!


Söndag

Nu är lovet slut och skolan börjar imorgon. Funderar på hur jag ska komma upp imorgon eftersom när jag ska gå upp är nästan då jag har somnat varje dag. Mitt lov har varit väldigt bra, har fått körkort fast det var samma dag som vi slutade skolan men ändå, varit i Göteborg och shoppat, varit i Halmstad på busfabriken, umgåts med vänner, festat, tagit det lugnt och sovit. Såhär mycket har jag nog aldrig sovit på ett lov och det behövdes verkligen nu. Bara ett halvår sen slutar jag skolan så jag hoppas verkligen att denna tiden går fort nu.

Låt bilden tala för sig själv


04.51

Från en bra kväll blev det en skit kväll. Orkar inte med sånt här en gång till...

Torsdag

Vaknade nyss och kollade på klockan i panik. Hade ställt alarm för skulle upp tidigt och hämta mitt körkort men det stängde jag av i sömnen och ska hänga med mormor till sjukhuset idag och nu har jag typ en halvtimma på mig att duscha och fixa mig. Lycka till säger jag bara för så seg som jag är kommer jag aldrig hinna. När jag kommer hem ska jag lägga mig i sängen och sova tills skolan börjar. Hejdå

20.14

Har precis kommit hem från busfabriken i Halmstad, hade hur roligt som helst och jag tyckte nog det var läskigare att åka rutschkanorna än vad alla barnen gjorde men roligt var det. När jag kom hem såg jag att mitt körkort har kommit så får åka och hämta det imorgon eftersom att posten är ju stängd nu. Nu ska jag bara ta det lugnt och sen träffa Hannah en stund om hon orkar det.

Onsdag

Är redan uppe färdig fixad och klar för att snart åka till Halmstad med Heidi och Nellie för att gå till busfabriken. Ska nu fixa det sista för skulle hämta dom vid 1. Hoppas på en väldigt rolig dag för det skulle jag behöva just nu. 


Samma gamla visa

Jag visste nästan att det skulle bli såhär igen för det är alltid så. Orkar inte med det längre...

Tisdag

Jag saknar hur det var förr allt var så bra, inga problem, inga frågor, ingenting men nu känns det som att det är helt tvärt emot och det är precis såhär jag inte vill ha det. Kan inte säga något annat än att jag saknar det, jag saknar dig och jag behöver dig mer än någonsin nu även om du inte förstår det!

Måndag

Nyår blev inte alls som planerat men jag hade iallafall skit roligt. Började hemma hos Hannah med mat och lite spel sen drog vi vidare till Anderstorp och hade roligare än vad jag trodde att jag skulle ha. Det nya året har börjat bra och jag hoppas att det fortsätter så. 


RSS 2.0