Lördag

Igår var sista dagen som jag jobbade och fan vad skönt att slippa gå upp på måndag och sen vidare till jobbet. Nu väntar jag bara på att lönen ska komma. På tisdag börjar skolan och jag har lite ångest över det men det blir la kul att träffa alla igen.

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Hata Göteborg, sen ska jag hoppa in i duschen och sånt. Det ser ut som att kvällen kommer att bli kanon bara att det regnar men det blir nog bra ändå.


Onsdag

Idag har mamma och pappa varit gifta i 20 år så då åkte vi till Bredaryd och åt. Anna och Jonas hängde också med. Har jobbat hela dagen idag och sen har jag varit och hämtat lite kläder som jag har beställt. Dom var la inte precis som jag hade tänkt mig men ändå helt okej. 

Nu blir det att fixa i garderoben lite och sen lägga sig i sängen och kolla på en film för ska upp och jobba imon också. Har bara 7 dagar kvar nu sen är det färdig jobbat, as skönt.

Söndag

Sista lediga dagen idag för imon börjar jag jobba igen. Kommer jobba fram till skolan börjar och det är i två veckor. Kommer vara as jobbigt att komma upp på morgona men det fixar la jag. Blir skönt sen när man får pengarna iallfall. Nu ska jag fortsätta städa lite i min garderob sen hoppa in i duschen och sen sova.



Fredag

Har nyss kollat på lite one tree hill avsnitt så nu ska ner och hjälpa mamma med maten och sen hoppa in i duschen. För sen kommer mathilda hit och vi få se vad vi hittar på.

Onsdag

Ångest över att jag börjar jobba snart igen och att skolan börjar snart. Ångest över att jag inte är brun och det är inte tillräckligt varmt ute för att jag kan lägga mig och sola. Så nu drar jag till meddo för att bli lite brun iallafall.

RSS 2.0