Onsdag

Är helt slut idag, vet inte varför för har varit en ganska soft dag. Först skola till halv tre och sen körlektion och det blir ju bara roligare och roligare att köra. Efter det träffade jag Heidi, Angelica och Erica en liten stund och nu har jag bara suttit och pluggat. Känns som att jag inte kommer ha något annat liv än att plugga ett tag nu men så är det la sista året i skolan. Nu ska jag fortsätta plugga en stund till sen plocka iordning lite på mitt rum.

The best thing I never had

Du gjorde det så lätt för mig att säga hejdå men nu är det jobbigare än vad jag trodde det skulle vara...

Tisdag

Blir inte mycket skrivet här inte men har haft fullt upp förra veckan och denna veckan har jag lika mycket att göra. Jobbar, pluggar, teorikurs, riskettan och övningskör är bara en del av de saker som var inbokade förra och denna veckan. Första teorikursen idag och nu är jag skit nervös inför körkortet kommer aldrig klara teorin om jag inte börjar plugga typ nu... Riskettan på fredag så nu är det inte så lång tid kvar och som jag längtar efter mitt körkort och att få fylla 18. Att känna den frihet som jag kommer få. Bara en månard och 14 dagar kvar!!!

Äntligen!

Har varit i Värnamo idag för att kolla min hals och en annan sak. För jag har typ alltid ont i halsen och dom i Gislaved kan ju ingenting så nu har jag äntligen fått veta vad det beror på. Blev väldigt förvånad när jag fick veta det för har aldrig hört talas om något sånt men skönt att veta varför jag har det så ofta dock går det inte att göra något åt det men nu slipper jag gå och undra vad det beror på hela tiden.

Måndag

Väldigt dålig uppdatering men känns som att jag inte gör något annat än jobbar och sover. Dessutom funkar fortfarande inte vårt internet och det är lite jobbigt att blogga från mobilen. Ska snart lägga mig i sängen och sätta på en film sen sova för att jobba sista dagen imorgon.

RSS 2.0