20.57

Har hunnit med en heldel sen jag bloggade sist.
Torsdag: Värnamo med Hannah och Heidi för att kolla lite i affärer, fick med mig ett puder, en kavaj och ett par skor hem och även en piercing i tungan.
Fredag: Var hos Heidi med henne, Emelie och Nellie. Somnade i Heidis soffa runt halv elva och vaknade flera gånger av telefonsamtal, ont i ryggen och bankande av grannar.
Lördag: Kom hem och duschade och fixade mig åkte ner till Angelica och hade trevligt med några tjejer. Åkte till Hardys och sen Higgins. Min kväll slutade ganska tidigt för var hur sliten och trött som helst. 
Söndag: Plugg, slänger ut garderoben på sängen, övningskör, träffade Heidi för hjälpa henne med en sak sen hem och slänga alla kläder på golvet istället.
Måndag: Skola, övningskör och det går bara bättre och bätter, hälsa på mormor i hennes nya lägenhet, massa plugg och städa.

Nervös

Som jag har längtat, har velat det så himla länge och äntligen ska jag göra det. Imorgon tar jag hål i tungan och jag är sjukt nervös. Brukar inte vara nervös för sånt här men bara för allt jag har hört och för att det är i munnen så är jag nog nervös. Nu ska jag försöka sova så tiden går ännu fortare.

21.49

För mig får du göra vad du vill och jag talar inte om för dig vad du ska göra eller vad du inte få göra så låt mig leva mitt liv exakt hur jag vill!

RSS 2.0