Fredag

Jobbade bara till tolv idag för skulle åka och hälsa på mormor i Värnamo. Det gick bra men efter tyckte jag att jag behövde muntras upp lite så åkte in till stan där. Fick med mig lite grejer hem. Det slet på krafterna att jobba, åka till Värnamo och shoppa så sov precis en stund. Blev inte piggare för det men kan ju inte sova hela kvällen. Just nu försöker jag få tag på en vän för att prata lite med henne och senare kommer en annan vän hit. Kommer nog bli en bra kväll. Puss hej.


Livet?!

Livet är ganska bra och nya saker händer mig hela tiden, både bra och dåliga. Just nu mår jag bra men känner mig väldigt ensam, precis som jag gjort en längre tid nu. Vet inte varför det är så men har några tankar om det. Jag är väldigt glad för mina beslut som jag tagit den senaste tiden men även en längre tid tillbaka. Det är en sak som gör att jag mår väldigt bra. Nu ska jag sova för att orka med kvällen! Puss hej.


.

Myste även lite med min vovve efter jobbet.


Måndag

Dagen blev inte så jobbig som jag trodde. Sov halva lunchen så piggnade till lite efter det. Efter jobbet åkte jag och mamma till samhället och fick med mig lite hem sen träffade jag Hannah en snabbis. För en liten stund sedan kom jag hem från Heidi som jag har tillbringat resten av kvällen med. Ligger nu i sängen och tänkte kolla lite på tv och sen sova för det är en ny jobbdag imorgon. Godnatt


Trött

Är nog den tröttaste människan i världen just nu. Hade gjort vad som helst för att få sova några timmar till men nej det går inte för ska snart iväg och jobba. Kommer inte görs mycket för världen idag, ska bara jobba och sen åker jag nog hem och sover tills imorgon.


Jag bygger bygger upp och ni river river ner.

Alltså jag blir så arg på människor. Som vanligt ska någon förstöra min kväll... Ska fan skita i allt nu och bara gå i ide typ, sova och jobba hela sommaren sen inget mer. Stänger även av min telefon för tillfället för att slippa alla efterblivna människor. Vi får se när jag blir kontaktbar igen men som det ser ut nu så dröjer det ett bra tag. Tack för mig, puss hej.


Torsdag

Klockan är snart elva och jag ska upp om sex timmar. Kommer nog inte somna på ett bra tag för är as taggad inför morgondagen för då tar jag studenten!! :) Både roligt och tråkigt, roligt att slippa skolan och kunna göra vad man vill med tråkigt att börja jobba. Nu ska jag kolla lite på tv och sen försöka sova. Ha en bra dag imorgon för det ska verkligen jag ha!


Tisdag

Har haft en av de bästa helgerna i mitt liv, lite synd att det bara var i två dagar. Kanske kommer lite bilder sen när jag lagt in dom på datorn. När jag kom hem i söndags låg min telefon och väntade på mig. Älskar det!

Jag bara älskar att jag har blivit sjuk och studenten är på fredag... Nu ska jag sätta på tvn och sen sova igen.


RSS 2.0