17.34

Jag fattar inte grejen. Varför inte bara låta det vara som det är nu och varför gå runt och snacka massa skit. Jag kanske inte är världens bästa människa och det har jag inte påstått heller. Men vad är ni då? Efter detta kan ni inte säga ett skit och tänk lite på vad ni har gjort före ni säger något.

18 år!

Har haft världens bästa födelsedag!

Torsdag hade jag, Hannah och Heidi planerat att gå till hotellet och så skickar båda två att de inte kan gå ut för olika anledningar. Efter någon timme kommer Hannah, Heidi, Amanda och Erica hem till mig och sätter på mig ögonbindel och så hamnade vi hemma hos Heidi sen vidare till hardys och hotellet.

På fredagsen skiulle jag och Heidi ut och jag skulle komma till henne först och när jag kommer står massa underbara människor innanför dörren och sjunger för mig. Sen skulle vi ut och åka lite, de sätter på mig glasögon med tejp på så jag inte ser något och då hamnade vi i Halmstad. Har verkligen haft hur roligt som helst båda dagarna och jag uppskattar verkligen allt ni gjorde för mig!!!

17.34

Min dag har bestått av shoppning och pluggning. Hittade en hel del inne på väla och har hunnit med ganska mycket plugg. Ska fortsätta med pluggningen så jag blir klar med denna uppgiften också sen blir det pizza och mysa ner sig i soffan och kolla på tv. En ganska lugn och skön helg ändå.

8/10

Sitter just nu i Helsingborg och har precis skrivit klart mitt arbete i historia så om typ tio minuter åker jag och mamma till väla och går lite i affärer. Idag är det första natten som jag har sovit som mest på väldigt länge, har bara vaknat en gång inatt. Nu känner jag mig lite bättre också och om fem dagar fyller jag år, går fortfarande på penicillin då så vi får la se hur det blir på både torsdag och lördag men förmodligen ska det går bra. För mår redan mycket bättre.

På lördag ska jag ut med denna tjejen och fasen vad jag längtar!

01.50

Tredje gånger jag vaknar nu, har så ont så jag vet inte vad jag ska ta mig till...


3/10

Skrev nyss ett skit långt inlägg men sen så försvann bara allt, händer alltid så när jag ska blogga. Var ett tag sen jag bloggade sist så tycker det var på tiden att ta tag i det igen. Har länge velat tatuera mig igen och nu har jag bestämt vad jag ska göra och vart jag ska ha den så nu är det bara att boka tid och sen våga göra den. För har hört att det gör skit ont att göra där jag ska göra. Jag kan också tala om att snart kommer jag sätta lösenord på min blogg av olika anledningar. Bara tio dagar kvar!!!

RSS 2.0