Onsdag

Kände inte för att blogg igår för var inte alls på humör. Igår jobbade jag bara till halv 12 och åkte där efter till Heidi och Nellie. Vi bestämde oss för att ta en powerwalk blev även lite magövningar när jag kom hem. Resten utav kvällen bestod utav promenad med min hund och några avsnitt av pll. Idag blev det en längre jobbdag för jag slutade fyra. Efter det tog jag och Heidi en powerwalk och sen bestämde jag mig för att fortsätta och gå en stund till och det blev även lite sprigning. Nu ligger jag i sängen och kollar på pll och äter olika frukter som jag var och köpte för en liten stund sen. Hur gott som helst! Men snart ska jag sova eftersom ska upp redan vid kvart i fem och det blir en väldigt lång dag imorgon. Puss hej. (Tog bilden från Heidis blogg.)


Måndag

Har precis rensat/städat mina gaderober, har bara jeansen och en låda kvar men det orkar jag inte med nu så får göra det imorgon istället. Har hållt på med detta nästan hela kvällen och nu är jag helt slut. Slutade ju halv 12 idag så när jag kom hem sov jag en stund och sen åkte jag och hälsade på Heidi och Nellie. När jag kom hem håll mamma på med maten så när den var klar så åt vi och sen började jag med mina gaderober. Vi får se hur länge jag kan hålla det fint i dom denna gången. Blev ingen powerwalk idag eftersom var inte sugen på att gå ut när det var så dåligt väder, så får hoppas på bättre väder imorgon istället. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på något avsnitt av pll och sen sova för det är en ny jobbdag imorgon. Puss hej.

En ganska gammal bild på mig och Heidi!

.

Du gjorde det så lätt för mig att bestämma hur jag skulle göra. Allt du sa avgjorde allt. (Kände bara för att skriva detta och det är nästan ingen som förstår detta inlägget heller. Men ville skriva det ändå för är väldigt glad just nu!)


I know what I want!

Min dag har bestått av powerwalk och film. När jag vaknade idag kollade jag på något avsnitt av pll och sen åkte jag ner till Angelica för vi skulle ut och gå. När jag kom hem kollade jag på något avsnitt av pll igen och bestämde mig sen för att gå ut och gå igen men själv denna gången. Är ny duschad och fräsch nu så tänkte kolla på ett till avsnitt och sen sova eftersom det är en ny jobbvecka imorgon. Eftersom jag slutar 11.30 imorgon så blir det nog en powerwalk efter jobbet och sen ska jag nog träffa en vän.

I helgen har jag inte gjort allt för mycket. I fredags hade jag myskväll hos Heidi och på lördagen åkte jag och mor till samhället och gick i lite affärer. Hittade nästan inget så var bara ett par vantar som hängde med mig hem. Lite senare på dagen åkte jag till Heidi eftersom dom skulle på studentfest så var med dom en stund före dom skulle till själva studentfesten. Hann även med att träffa min vän Hannah en stund på kvällen. Alltså en väldigt lugn och skön helg. Puss hej.

Torsdag

Efter jag hade skrivit ett av inläggen igår kom jag på att det var onsdag och inte tisdag. Vet inte riktigt vad jag tänkte på.

Det är redan torsdag och det är sjukt vad veckan går fort. I helgen har jag inte tänkt göra något speciellt utan bara ta det lugnt och vila upp mig. Skriver nog ett till inlägg sen när jag har varit hos min syster. Ha en bra dag!


.

Har tänkt en hel del denna veckan och även förra veckan om massvis med saker. Men det är en sak jag har tänkt på extra mycket. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Är lycklig som jag är just nu men jag vet att detta gör att jag mår lite sämre även om jag inte vill erkänna det. (Blir även väldigt lycklig av det och har väldigt bra stunder) Jag vet att jag skulle vara minst lika lycklig om inte lyckligare utan. Kanske inte på en gång men efter ett tag skulle jag nog bara bli glad om jag gjorde som jag borde göra egentligen. Jag vet hur det kommer bli i slutändan för har haft dessa tankarna förr och tagit olika beslut varje gång men det har alltid blivit samma sak tillslut ändå.
(Jag vet att ni inte fattar ett skit om vad detta handlar om och det är meningen. Ville bara skriva av mig lite. )


Tisdag

Jobbet idag gick väldigt fort, kändes nästan som att när jag kom dit så skulle jag gå hem igen. När jag kom hem väntade jag på pappa sen åkte vi till Elgiganten för att kolla på en dator till mig. Fick med mig en hem och är så nöjd, älskar den redan. Imorgon ska jag jobba på en skola och jag har verkligen längtat eftersom jag jobbade där förra torsdagen också och jag trivdes så himla mycket. Så ska verkligen bli roligt att jobba imorgon även om jag bara känner för att ligga i min säng hela dagen. Efter jobbet ska jag ju åka till min syster och kommer nog spendera nästan hela eftermiddagen där. Nu tänkte jag kolla lite på tv sen sova. Godnatt!


Tisdag

Idag var en lång dag eftersom jag jobbade från 7.30-16.00. När jag kom hem satte jag mig i soffan och väntade på att mor och far skulle komma hem så jag skulle få lite mat. Efter maten åkte jag och städade på pappas jobb. Har varit en väldigt lång dag och har knappt hunnit med något mer. Men nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Imorgon blir en skön dag då jag jobbar 12.00-16.00. Sovmorgon och kort dag, precis vad jag behöver just nu. Efter jobbet ska nog jag och min far åka och kolla på en dator till mig så vi får se om jag hittar någon som passar mig eller inte.


Måndag

Händer inte speciellt mycket i mitt liv just nu jobbar nästan varje dag. Idag slutade jag vid halv tolv så när jag kom hem sov jag en timma och myste lite med min hund. Sen har jag även träffat Angelica en stund. Som det ser ut som nu ska jag till min syster efter jobbet på torsdag och ta med mig en överraskning. Kan inte skriva vad eftersom jag vet att hon läser min blogg men tror att hon kommer bli glad iallafall. :) Ska även försöka hinna med att städa/rensa mina garderober i veckan och denna gången ska jag verkligen rensa ut eftersom det knappt får plats något mer i dom. Men vi får la se hur det blir med det. Nu ska jag kolla lite på tv och sen sova för jag börjar ganska tidigt imorgon.


Söndag

Skrev precis ett inlägg om saker som hänt i mitt liv sen jag bloggade sist och det är en hel del så det blev väldigt långt. När jag hade skrivit klart tog jag bort allt eftersom alla behöver inte veta allt som hänt den senaste tiden. Det är vissa saker som ingen vet så varför skriva det här så alla kan läsa det. Tänkte bara berätta att jag har underbara vänner som jag firade min födelsedag med igår. Jag ska försöka bli bättre på att blogga och göra det oftare. Jag vet att jag har skrivit det förr men vi får la se om jag håller det denna gången eller om det blir som alla andra gånger. Nu ska jag kolla lite på tv och sen sova. Godnatt!


RSS 2.0