Torsdag

Det plingade på dörren innan så jag gick ner och öppna, där stod två små flickor och frågade ifall jag hade några blommor hemma som dom fick för dom ville sälja blommor. Jag hade inga blommor som dom kunde få så dom gick vidare och plingade på andras dörrar. Efter en stund kommer dom tillbaka och sa att dom hade hittat blommor så dom frågade ifall jag ville köpa dom. när dom skulle gå frågade en av dom hur gammal jag var och jag svarade att jag var 17 då sa den andra flickan att man inte får bo ensam i den åldern. hahahaha. Dom börjar försöka tjäna pengar tidigt, dock går det nog inte så bra att sälja blommor som man plockar själv.. 

Har nyss packat klart allt till helgen. Imon åker jag och mina vänner till halmstad och kommer ha det hur underbart och kul som helst. Ha det bra på midsommar. :) 


Tisdag

Nu är midsommar planerad och det kommer bli hur bra som helst. Ska börja packa lite smått nu och sen sätta på en film. Upp tidigt imon också, nu är det bara två dagar kvar att jobba denna veckan. På fredag blir det att åka till Halmstad och fira midsommar med dom bästa och det kommer bli underbart.

Helsingborg

Blev att jag hängde med till Helsingborg igår så min helg tillbringas här. Inte det väder som jag hade hoppats på, hoppades att det skulle vara sol och varmt men det blev det inte. Utan det är molnigt och kallt. Så det blev att jag och mamma åkte till Väla idag och det blev en hel del som hängde med mig hem. Nu ska jag sova lite sen får vi se vad som händer. Ha det bra resten av helgen :)

Måndag

Har nyss varit och kollat på fotboll i anderstorp och resten av dagen har jag jobbat. Blir snart att sätta på en film sen sova så att jag kommer upp imon. Efter som att det inte är speciellt kul att rensa ogräs hela dagarna så har jag tänkt ganska mycket idag när jag jobbade. Jag kom fram till att från och med imon ska jag skita i vad alla andra tycker och sånt, ska göra det jag vill, ha på mig vad jag vill och allt sånt och vill jag vara värsta banslig ibland så ska jag vara det och då ska jag skita i vad andra tycker om det för bättre och ha roligt än att bara bry sig om vad andra tycker.

Ni får även se hur det ser ut nu efter 4 dagar. Gör fortfarande skit ont ibland och klias typ hela tiden..

(Ganska dålig bild och den ska vara på andra hållet egentligen)

Singha

Har varit och kollat på vår lilla hund idag. Det var 11 små valpar som var spralliga, busiga och hur söta och mysiga som helst. Ville ta med en av dom hem idag men får vänta i 4 veckor till sen får vi honom.

Lite bilder på hundarna :)

Söndag

Ska snart åka och kolla på vår lilla hund :) bilder kommer förmodligen sen.

Pratar först tänker sen

Alla har något dom inte vågar säga till någon. Alla har något som dom inte vågar erkänna för sig själv. Jag vill så gärna säga det till dig men jag vågar inte. Jag vågar inte för jag vet inte vad svaret kommer att vara. Det kanske är det som jag vill höra men det kan också vara svaret som jag inte vill höra. Någon dag ska jag säga det, det lovar jag er. Oavsett ifall jag vågar eller inte så kommer jag att säga det ändå. Jag säger så mycket som jag inte vill säga idag, efter att jag har sagt saker ångrar jag att jag har sagt det och vill bara vrida tillbaka tiden och få det osagt. Jag säger saker och tänker sen. Så varför skulle jag inte våga säga detta? Samma sak typ...

Lördag

I tisdags slutade vi skolan så efter det gick jag och några tjejer och käkade pizza. Resten av veckan har jag jobbat. Väldigt roligt.. Går upp halv 6 och börjar jobba halv 7 till 4. Rensar ogräs hela dagarna. Inte så jobbigt arbete egentligen men när alla spindlarna kommer blir det lite jobbigare. I torsdags fyllde Mathilda år så vi åkte och översakade henne men tårta och present. 

Just nu håller jag på att städa/rensa min garderob för fullt och det behövs verkligen. Vet inte vad jag ska göra sen men något hittar jag la på.

Onsdag

Tro på dig själv när ingen annan gör det!

Måndag

Varför ska det vara så dåligt väder? Kan det inte vara sol och varmt istället.. Idag har det gått ganska snabbt i skolan, har knappt gjort något för imon slutar vi. Underbart. Men kommer inte att vara ledig länge för på onsdag börjar jag att jobba och kommer att jobba väldigt mycket i sommar. Nu ångrar jag lite att jag sa att jag kunde jobba så mycket men det blir la ganska gött när man har jobbat klart.

Nu ska jag byta kläder för dom är as blöta efter att jag cyklade hem från skolan för det spöregnade sen ska jag ut med mamma och hämta mina kläder som jag har beställt sen får vi se vad som händer.



Sommaren är här igen

Just nu sitter jag ute i solen och skriver på min rapport som ska vara klar imon. Det är verkligen hur skönt som helst ute solen skiner och det är as varmt och det är inte alls lång tid kvar tills vi slutar skolan och snart är det helg igen, kan det bli bättre?

Nu ska jag göra klart min rapport, sen äta lite och sen på med musik på högsta volym i hörlurarna och sen springa en runda i det fina vädret.





RSS 2.0