02.59

Klockan är tre och jag är fortfarande hur pigg som helst. Skulle egentligen behöva sova för att orka med dagen imorgon men vi får la se när jag somnar. Nyårs planerna är ändrade igen och det blev inte alls som jag tänkt mig men får la hoppas att det blir roligt ändå.

Torsdag

Skrev ett inlägg i onsdags men självklart har det blivit något fel och försvunnit. Lovet än så länge har varit hur bra som helst. I tisdags åkte jag, Hannah och tre killar till Göteborg för lite shopping, hittades inte så mycket men var roligt ändå. I onsdags firade jag och några av mina kompisar mini nyår eftersom vi inte kommer fira nyår tillsammans på lördag. Lite tråkigt men jag hade iallafall en skit bra kväll. Imorgon åker jag och några andra tjejer till Helsingborg för att fira nyår där och jag har inte börjat packa än så nu ska jag börja med det. 


Gammal bild på mig och Hannah men från en bra kväll!

God jul!

Håller på att fixa mig för fullt för om 30 minuter åker jag till Värnamo, eller utanför mitt ute i skogen typ för att fira min jul. Har redan fått den bästa julklappen man kan få, dock några dagar för tidigt men ändå, mitt körkort. Nu ska jag fixa det sista och sen åka. God jul!

Fredag

Har nyss varit hos farmor och lämnat hennes julklappar och nu är Anna och Jonas hos oss så ikväll blir det lite julmat. Imorgon ska vi åka till mina kusiner för att fira jul hos dom. Tycker det är synd att snön nästan är helt borta nu eftersom att det är julafton imorgon men det är sånt man får räkna med i vårt land.

Onsdag

Igår var nog en av de bästa dagarna i mitt liv. Fick äntligen mitt körkort och dessutom fick jag tillbaka min iphone, fast jag fick en helt ny men det gör inte mig något. Åkte en runda med Hannah och pratade massa med henne och sen åkte jag, Heidi, Emelie och Angelica till mcdonalds i Värnamo och helt ärligt jag trodde vi skulle dö ett tag. Kom hem och fick min telefon och fick även två presenter av min mor och far till bilen. Nu har jag tänkt att åka till samhället och kolla på julklapp till min syster.

Tisdag

Har snart körlektion sen ska jag till elgiganten och hämta min telefon som äntligen har kommit. Är ganska förvånad att det bara tog två veckor och en dag för den eftersom alla andra som har lämnat in sin telefon har det tagit skit lång tid för. Nu ska jag fixa det sista så jag blir klar någon gång. 

Måndag

Har inte haft tid till att skriva, har haft fullt upp hela helgen. I fredags var jag på julbord hos min syster och hennes kille sen åkte jag till Emelie och sen vidare till Higgins. Första kvällen som jag tyckte det var ganska roligt på Higgins. I lördags sov jag typ hela dagen och sen på kvällen kom Hannah och hämtade mig och vi åkte till Emelie denna kvällen också och sen vidare till parken. Parken var ju inte skit roligt men så är det ibland. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och sätta på en film och tänka på alla människor som är ute och har roligt just nu.

Bra dag!

Idag är jag skit glad, trodde aldrig detta men man ser ju att plugga ger verkligen resultat. Dessutom har jag bara varit på praktiken i 1 timme och 30 minuter sen fick jag gå hem om jag ville. Gick hem eftersom det var inte många barn kvar och dom skulle också gå hem snart. Så kom hem med ett skit stort leende på läparna för så fort jag kommer innanför dörren behöver jag inte plugga. Kan ta det lugnt och bara göra vad jag vill intsället för att känna massa press på sig. Ikväll ska jag nog klippa mig också tror jag så måste komma på om jag bara ska klippa bort allt det slitna eller om jag klippa kort? Vi får se hur det blir.

Trött och ont i huvudet.

Precis så som det står i rubriken känner jag mig. Kom nyss hem och där med kom huvudvärken. Men inte blir det att sova nu inte utan nu börjas det plugga igen. Men förhoppningsvis inte så länge idag eftersom jag börjar redan klockan 7 imorgon så skulle behöva sova tidigt idag egentligen. Men det får vi se hur det blir med det.

Upp och ner

Kan fortfarande inte förstå att du sa det där!

Tisdag

Kunde inte somna igår heller, har alltid haft svårt att somna på kvällarna men aldrig såhär svårt som jag har haft på senaste tiden. Är lika trött idag som igår även att jag nyss gick upp. Har bara två lektioner idag och en as lång håltimma så då blir det plugg. Efter skolan blir det också att plugga som vanligt. Vill bara att allt detta ska ta sut någon gång så man slipper allt.

22.28

Mina dagar ser lika dana ut nu för tiden. Kommer hem, somnar i soffan och sen börjar jag plugga. Idag träffade jag även Heidi och Amanda en stund efterdet kom jag hem och fortsatte med min pluggning. Har iallafall blivit klar med psykologin nu så ska fortsätta att plugga lite på körkortet nu.

Måndag

Förstår mig inte riktigt på vissa människor.

Söndag

Har varit en sån seg dag idag fast det har ändå varit väldigt skönt. Har nästan bara sovit hela dagen och nu har jag orkat med att plugga lite. Så nu känner jag mig duktig så ska lägga mig i sängen igen och sätta på en film.

20.41

Someone like you

15.13

Har precis kommit hem igen, har varit lite i samhället, en snabbis hos mormor och sen fikat hos farmor. Efter fikan hos farmor körde pappa och jag en stund. Nu ska jag sova en stund så man orkar med kvällen om det händer något roligt.

Lördag

Skön fredag igår. Var med Heidi och vi tog det bara lugnt, behövs fler sådana dagar tycker jag. Nu har jag precis kommit hem och ska göra mig iordning för att sen åka ut och kolla om det finns något som jag kan få i julklapp och även övningsköra. Sen blir det hem och plugga och senare vet jag inte redigt vad som händer. Vet att jag vill göra en sak men vi får se om någon mer vill. 


<3!

21.37

Slutade precis att plugga för istället gå och lägga mig eftersom jag börjar klockan 7 imorgon. Jag vet att jag inte kommer kunna somna på ett tag men får försöka ändå för att orka med att vara på praktiken imorgon. Godnatt.

Torsdag

Sitter i soffan och väntar på att maten ska bli klar. Efter jag har ätit ska jag ner till pappas jobb som jag egentligen skulle igår men orkade inte så får göra det idag istället. När jag kommer hem blir det plugg hela kvällen. Jag hatar verkligen att plugga och har gjort det nästan varje dag på senaste tiden så ska nog gå in på ica sen när jag är på väg hem och köpa något gott som jag kan ha medan jag pluggar så man blir lite glad iallafall.
Saknar! Nästan bara 3 månader kvar!!!

Tisdag

Fan vad jag känner mig dålig, kommer nog aldrig i hela mitt liv få körkort...

22.44

Jag är nästan säker på att denna gången har jag gjort fel val.


RSS 2.0