Tisdag

Skön dag även om jag inte alls har varit på humör idag. Eftersom att jag åker till Göteborg på torsdag så har jag hållt igång hela dagen. Har massa saker att fixa inför helgen och jag är ju ute i dom sista dagarna som vanligt. Nu ska jag kolla på tv sen ska jag packa om min väska och plocka ut massa onödiga saker.

Måndag

Skrev nyss ett väldigt långt inlägg men precis innan jag skulle trycka på publicera ångrade jag mig och raderade allt. Det gjorde jag för att mitt liv angår inte alla människor där ute i världen. Jag vet att det inte är många som läser min blogg och vissa av dom personerna har ingen anledning att veta något om mitt liv för vet vad som händer isåfall. Därför har jag valt nu att bara skriva om helt allmänna saker och alltså inte mycket om själva mitt liv, kan hända att jag även låser den eller ta bort den helt och hållet. Vi får se hur jag känner på söndag när jag har kommit hem från Göteborg och sluppit denna skit hålan och alla människor här. (Inte alla, vissa kommer jag sakna för vissa människor här är väldigt bra och ni vet vilka ni är!)

Torsdag

Blir så irriterad på vissa människor, kan inte dom bara hålla sig till sitt och skita i mitt liv och vad jag gör. När jag mår bra av detta låt mig leva såhär då. Nu ska jag åka och jobba och bara skita i allt och alla resten av dagen. Hejdå!

Onsdag

Trodde aldrig att detta skulle hända någon som jag känner, men som sagt världen förvånar en varje dag. Livet är inte rättvist och jag tänker på dig. Jag hoppas att allt går bra och att du blir bättre snart!

Tisdag

Hade rast från 11.30-13.40 så åkte hem och fick ett samtal för en liten stund sen om att vi inte behöver komma på sista lektionen så nu ska jag åka och jobba istället för att göra det senare ikväll. Har knappt något plugg kvar heller och det är typ bara tre veckor eller nåt kvar till studenten. Underbart!

21.46

Har gjort klart två saker nu så ska bara läsa igenom lite till provet imorgon sen tänkte jag sätta på en film. Ska jobba en stund imorgon så kommer verken ha ork eller tid till att plugga. Har haft en bra dag idag iallafall så säger godnatt nu!

Måndag

Har varit en bra helg. Har firat Angelica eftersom hon fyllde år i fredags och även kört lite och bara softat. Men det har blivit ganska så lite sömn hela helgen och även inatt så är inte skit pigg nu. Kan inte gå och lägga mig nu heller för måste plugga. Ska försöka få endel gjort nu iallafall och sen lägga mig tidigt om jag kan somna idag.. Men först ska jag fixa lite angra saker. 

Lite bilder från i fredags när vi firade Angelica! (Har tagit alla bilder från Angelica eftersom jag inte kan ta några själv nu...) 



Tisdag

När inte livet vill som man själv vill får man gå ut och springa lite så allt löser sig. Hyfsat mycket iallafall. Måste bara hitta något som man kan ha musik i och lyssna på eftersom min telefon är paj. Får se hur det går med det. Hejdå!

Söndag

Idag är jag inte på speciellt bra humör, mobilen är sönder så kan inte ha kvar min älskling och måste plugga väldigt mycket nu för har prov imorgon. Kul liv!

RSS 2.0