Pepp?

Har planerat allt till nyår idag och köpt allt som vi ska ha. Men jag fattar inte vad det är med mig är inte alls pepp på det eller nåt. Är hur otaggad som helst. Har varit det hela tiden men hoppas på att det vänder snart...

-

Jag visste att denna dagen skulle komma någon gång. Men jag trodde inte att den skulle komma så snart. Varför kan man inte bara leva hela tiden då skulle alla varit glada och det skulle aldrig bli något sånthär.. Det var ett tag sen vi träffades men du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta och jag hoppas du får det mycket bättre nu!

.

You are amazing just the way you are!

There is always a reason to smile

Äntligen har det kommit!!

Just a dream

Just nu sitter jag i min säng och har en sjuk tråkig lördag kväll. Men det kanske är bäst så för börjar bli lite sjuk, jag som typ aldrig är sjuk. Är förkyld, ont i halsen, ont i hela kroppen och börjar nog få lite feber. Men jag har så jäkla tråkigt att jag skulle kunna göra vad som helst just nu. Något förslag på vad jag kan göra?

.

Varför kommer alltid alla känslorna på en och samma gång?

Cry when you get older

Dagen har gått väldigt fort idag, börjar med att jag och Frida ska till en förskola och göra en uppgift sen gick vi hem till mig. Sedan gick vi till skolan och hade två lektioner och på en lektion hade vi bara redovisning. När jag kom hem var jag as trött så jag sov i typ två timmar men är fortfarande lika trött. Nu ska jag plugga en stund och sen sova igen. 

Måndag

När allt är bra varför ska det alltid komma något och förstöra då? Jag hatar elgiganten och telenor....

It's not the same anymore

Fick reda på en sak igår som jag egentligen inte skulle vilja veta. Varför säger du det just nu när du vet hur allt är och menar du verkligen det eller ljuger du som du gjort förut? Jag vet inte riktigt vad jag ska tro eller vad jag ska göra. Orkar inte detta en gång till...

Allt förändras över en sekund

Från att vara en ganska bra dag så blir det en skit dag bara över ett telefonsamtal. När jag kom hem idag så hade inte min iphone kommit än så jag ringde till elgiganten och frågade när den skulle komma och sådan. Då sa hon i telefonen att den inte finns på lagret längre och den kommer inta att komma förens 4 januari. Blev as arg och när pappa kom hem ringde han dit så då bestämde dom att de ska skicka en som är låst till telenor till mig istället. 

Nu ska jag duscha och sen sätta på en film.

Sluta leta efter toppen för du står på den

Fasen vad mitt liv är underbart just nu! 

Har dom bästa vännerna!
Har dom bästa föräldrarna och den bästa systern!


Och snart är denna min!

Det är så logiskt alla fattar utom du


Du är inte trasig, du behöver inte fixas

Är det bra eller dåligt? Kan inte sluta tänka på det!

Klänningen som jag kommer bära på nyår!


RSS 2.0