Två slag i huvudet...

Vaknade nyss av att jag slog i huvudet i sängen två gånger, inte det skönaste att vakna till men så blir det ibland. Nu ska jag börja fixa lite och sånt sen ska jag in till centrum för att möta upp mina kära vänner som kommer. Vi kommer att vara här till fredag och sen åker vi till halmstad och där kommer det vara fler tjejer och vi stannar där till måndag. kommer blir kanon. Blir nog även en tripp över till Danmark sen också. Ha det bra :)

It does´nt matter

Läste nyss en liten text som jag skrev den 29 september 2009 och den handlade om en person som har stått mig väldigt nära som jag har älskat men som inte står mig nära längre, som jag inte har någon kontakt med längre, någon som jag inte vill ha någon kontakt med idag och jag älskar inte personen längre. När jag läste texten och när jag skriver här så kommer det lite tårar och jag vet inte varför för jag bryr mig inte om personen längre och har inte haft kontakt med honom på hur lång tid som helst. Jag minns inte när jag såg eller pratade med dig sist. Men på sista tiden har jag sätt dig ganska ofta och jag har bara kollat dig rakt in i ögonen utan att säga något och du har inte heller sagt något. Men det spelar ingen roll längre för jag vill inte att du säger något till mig jag vill inte se dig heller för varje gång som jag ser dig så kan jag inte sluta stirra och börja tycka synd om dig och vill egentligen bara springa dit och krama dig. Men när du är borta ångrar jag att jag tänkte så för det är verkligen inte synd om dig och jag vill inte ha med dig att göra och det verkar som att du inte vill veta av mig/oss heller.


Stress

Vaknade nyss och nu känner jag mig väldigt stressad för om en timma och 15 minuter går bussen till Smålandsstenar. Ska hinna äta, fixa mig och packa klart och sen bär det av till Helsingborg. Nu får jag ta och skynda mig lite ha det bra :)

Never say never and never say forever


People always leave

Sådär lät det inte för ett tag sen.. Det är sjukt hur mycket en person förändras på ett tag. Både du och jag sa att något aldrig skulle få komma mellan oss och att vi alltid skulle vara vänner. Vi skulle alltid vara bästa vänner, men hur länge höll det.. Vad var det som hände egentligen? Jo en av sakerna som inte skulle få komma emellan oss gjorde det och det bröt även våran vänskap. Du sa att jag alltid kunde lita på dig och att du alltid förstod mig men nu vet jag inte längre. Vi hade så kul tillsammans och gjorde typ allt, vi hade alltid roligt och så blir det såhär..

Jag kan egentligen inte säga att det bröt våran vänskap men vad kallar du det som vi har nu? Jag skulle inte kunna säga att det är äkta vänskap iallfall. Du får kalla det vad du vill och säga vad du vill för jag bryr mig inte längre!


Singha


Färgning på gång

Sitter med hårfärg i håret och ska skölja ut det om 10 minuter typ sen ska jag fortsätta med min städning. Nu är det bara två dagar kvar sen får jag också lov ett tag och det kommer vara hur skönt som helst. Sova hur länge man vill, vara uppe hur länge man vill, kunna göra vad man vill på dagarna. Slippa gå upp halv 6 sen cykla iväg till jobbet och jobba till 4 sen somna ganska tidigt för man är så trött. Men på fredag nästa vecka så får jag min andra lön och när man får den så känner man att det är ganska värt att jobba.. I helgen åker jag förmodligen till Helsingborg också och stannar där ett tag. 

Lägger nog in bilder på Singha senare idag.

.

I just wanna know

Lördag

Har varit och hämtat Singha idag, han är as gullig och mysig. Lägger upp bilder när jag orkar. Nu jobbar jag bara en vecka till och sen är jag ledig i tre veckor sen börjar jag igen. Under dom tre veckorna kommer jag och mina vänner var i Helsingborg, Danmark, Halmstad och kanske något mer, få se vad som händer.

Nu ska jag fixa mig lite och sen ut och träffa hannah en stund. :) 


En bild på Klara, Hannah och mig från midsommar.

RSS 2.0