Hejdå Sverige!

Snart åker vi till Göteborg och sen vidare till Thailand. Måste bara tala om att igår köpte jag summerburst biljetten, kan inget annat än älska livet just nu!


Trött

Hade nästan gjort vad som helst för att ligga kvar i sängen idag och bara sova. Känner att det kommer bli en väldigt tuff och stressig dag men det är värt det. Dagen började med att jag drömde en väldigt rolig sak och när jag vaknade kunde jag inte göra något annat än skratta för mig själv. Nu ska jag fixa mig och sen gå till skolan.

Måndag

Var ett tag sen jag bloggade så kände att det var på tiden för kommer inte bli mycket den närmsta två veckorna heller. Det ända jag gör på dagarna nu är plugga, hinner typ inte med något mer. Kom tillbaka till skolan idag efter tre veckors praktik och jag kan säga att jag längtar redan tillbaka. Även att jag nog inte vill arbeta på en förskola sen men det är mycket bättre där än i skolan, av olika anledningar... 

Kom hem för en lite stund sen, har varit och solat eftersom om 3 dagar åker jag och får ju försöka få lite färg innan jag åker.

Lördag

Gårdagen blev inte så dålig ändå. Spänderade kvällen med Alicja. Satt hemma hos henne, åkte bil och var inne på Higgins i typ två minuter. Ganska skön kväll ändå. Vaknade vid kvart över ett idag typ och stressade ut till samhället, nu har jag kommit hem igen. Så ska ta det lite lugnt nu, äta lite och sen duscha för att sedan fixa mig till kvällen.

Fredag

Sitter här i min ensamhet och försöker komma på något att göra ikväll. Kanske åka ner till Helsingborg? Nej, har inte pengar till bensin och inte roligt att åka själv.. Blir nog bara att vara hemma och kolla på film hella kvällen. Kul liv!

RSS 2.0