Tisdag

Har precis lagt körkorts boken åt sidan och bestämt mig för att kolla lite på tv sen sova. Känner mig väldigt duktig idag eftersom att jag har verkligen pluggat teori hela dagen. Som jag skrev igår skulle det bli en lång dag idag, först skola till halv fyra sen teori i en timme sen till förskolan för att vara med på ett möta i en timme. Efter det gick jag hem och fortsatte med min pluggning av teori. Träffade Heidi en snabbis innan och sen hem och fortsätta med pluggningen. Vet inte när jag pluggade såhär mycket på en dag så är väldigt stolt över mig själv idag.

Måndag

Känner att jag inte har så mycket till liv just nu. Nästan all min tid går åt till pluggning. Så fort jag kom hem från praktiken idag satte jag mig och skrev klart min inlämning i historia som ska in imorgon. När jag var klar med det gick jag ner till pappas jobb och jobbade som jag egentligen skulle gjort igår men hade verkligen ingen ork till det. Nu har jag precis lagt mig i min säng och ska snart stänga av datorn och sätta på tvn istället och somna så jag kommer upp till skolan för imorgon är det en lång dag.

22.15

Igår började kvällen med förfest hos Heidi och sen vidare till parken där Basshunter var. Finns inte så mycket att säga om kvällen förutom att det var galet. Verkligen allting hände. Jag hade iallafall roligt hemma hos Heidi på förfesten!


Söndag

Knappt gjort något idag. Har legat i sängen och kollat på film nästan hela dagen och skulle försöka mig på att plugga lite men gick inte så bra för fattade ingenting så gav upp lika fort igen. Nu ska jag träffa Heidi en stund och sen hem och sova för har ju praktik imorgon. Bara tre veckor kvar nu.

.

Skiter i allt nu!


Tisdag

Vaknade vid halv 11 idag och satta på en film. Efter filmen började jag plugga för fullt. Nu har jag gjort klar en sak av allt som jag har. Förstår inte riktigt hur man kan få så mycket i skolan men skönt att det snart är slut. Snart bara en termin kvar en slutar jag skolan och fyfasen vad jag längtar. Ska ta en lite paus nu och sen fortsätter jag med historia och körkorts plugg.

22.54


Söndag

Asså jag fattar inte hur man kan vara så äcklig. Av alla människor just den personen? Blir lika förvånad varje gång jag får höra något men det är inte mitt liv och jag skiter i ditt liv nu så gö vad fan du vill nu!

Lördag

Har varit ute med mamma och köpt min nyårsklänning som jag kommer få i julklapp och övningskörde lite med henne också. Nu ska jag gå upp ut sängen igen och städa och möblera om mitt rum har jag tänkt mig. Vi får la se om det blir bättre än vad det är nu.

Fredag

Har precis kommit hem från praktiken, fick sluta lite tidigare idag. Ska lägga mig i soffan och sova en stund nu och så får vi se vad jag hittar på senare.


Torsdag

Ganska skönt att bara varit i skolan från 8 till 10 idag och inte ha någon praktik. Hade svenska skrivning idag och blev klar väldigt fort så fick sluta. Ganska skönt med tanke på att jag börjar bli sjuk igen. Var ett tag sen jag var sjuk nu så jag hoppas att detta inte håller i sig allt för länge.

.

Jag saknar dig!


Tisdag

Sitter just nu i skolans bibliotek och försöker skriva på ännu en inlämningsuppgift som vi har fått. Har haft en lektion idag och om typ en halv timme får jag veta om jag har någon mer lektion idag eller om vi inte har det. Ganska jobbigt att bara sitta och vänta på om man får gå hem eller inte men så är det ibland.

Söndag

Är redan uppe och sitter och pluggar för fullt. Har två inlämningsuppgifter och två prov på tisdag. Har knappt gjort något på något av det så tyckte att det var bra att börja nu. Idag är det fars dag och min pappas födelsedag så ska fira honom lite idag annars vet jag inte redigt vad som händer.

21.30


Detta var sista droppen.

Nu orkar jag inte det längre ni kan inte säga ett skit för ni vet verkligen ingenting och visst om ni vill så överdriv jävligt mycket då jag skiter i det nu för tydligen är det bara jag som har gjort fel och allt är mitt fel. Om ni har något att säga kom och säg det till mig då istället för att snacka massa skit och sen säger ni att ni inte har sagt något. Tycker bara det är riktigt fult våga stå för det ni säger!

Onsdag

Har nyss kommit hem efter att varit hos Heidi en stund och sen umgåtts med Hannah. Så nu ska jag börja skriva på min inlämningsuppgift som ska in imorgon och sen ta tag i mitt rum och börja städa det eftersom det ser för jävligt ut. 

Eftersom jag inte har några bilder så fick det bli en på min lilla hund. 

Tisdag

Jobbig dag, knappt någon sömn inatt och dagen börjar med att jag försover mig till halv åtta. Snabb som jag var så hann jag till skolan i tid ändå. När jag och Hannah kommer till skolan får vi reda på att vi inte hade första lektionen så skulle då haft sovmorgon till 10.20 egentligen. Har hållt på att somna i skolan hela dagen och när jag kommer hem lägger jag mig och sover i en och en halv timme typ men är fortfarande lika trött. Nu ska jag få i mig något att äta och senare kanske träffa Heidi. 



Förstår inte riktigt hur ni tänker, varför är det bara jag som har gjort fel och varför är det bara mig ni klagar på hela tiden? Jag orkar inte med det längre.

Söndag

Kvällen börjar med förfest hemma hos Heidi med henne, Hannah och Emelie och sen vidare till parken. Hade väldigt roligt även att det hände en hel del som gjorde att kvällen förstördes lite för min del. Det är då man uppskattar att man har vänner som bryr sig. Puss på er!

00.12

Jag tror han aldrig kommer att fatta!


00.15

Tyckte det var på tiden att fixa en ny header. Inte världens bästa men det kommer en bättre sen. Efter många om och men så fixade jag det med hjälp av Heidi och youtube. Dagen har jag spenderat med Hannah och Heidi och även ett besök hos Erica.


RSS 2.0