Måndag

Ligger just nu i min säng helt nyvaken och försöker hitta någon bra film att ladda ner. För om ungefär två timmar är vi på väg till Halmstad för att fira nyår och dit kommer vi med tåg. Tåg är precis inte mun bästa vän så försöker hitta någon film som jag kan kolla på även om det bara tar en timme. Dessutom har min telefon gått sönder ju så har inget internet heller. Men det ska nog gå ändå.

Jag har inte bestämt hur jag ska göra ännu, om jag ska ta bort bloggen eller försöka blogga lite mer efter nyår. Det lutar mer åt ta bort den men vi får se hur jag gör. Nu tänkte jag kolla lite på tv före jag går upp. Gott nytt år på er!

People always leave


Onsdag

Blev inget jobb idag så det har varit en ganska skön dag. Började dagen med att hälsa på mormor och där efter var jag och Angelica i samhället dock så hittade jag inget så det var lite tråkigt. Men köpte ett ljus iallafall så åkte ner till farfar och tände det. När jag kom hem kollade jag på något avsnitt av GA och fixade lite i mitt rum. Nu har jag lite småttpanik över vad jag ska ha på mig på nyår eftersom jag har inte hittat något när jag varit ute och kollat så det får bli något som finns i mina garderober denna gången. Lika bra det kanske eftersom jag andvänder bara mina nyåsklänningar en gång. Ska fortsätta kolla lite nu sen ska jag fixa lite mer i rummet och där efter sova för ska ju upp vid typ fem imorgon. Puss hej. 

Tisdag

Blev att jag jobbade fyra timmar idag istället eftersom dom behövde mig lite längre. Just nu håller jag på att städa och rensar mitt rum men tycker att det börjar bli ganska tråkigt så vill hitta på något roligare nu. Dock vet jag inte vad jag ska hitta på så vi får om jag fortsätter med detta eller hittar på något annat. Just nu är jag ledig imorgon, någon kan ringa på morgonen och säga att jag ska komma och jobba. Men jag hoppas på att jag få vara ledig eftersom det skulle vara väldigt skönt med en lugn vecka och med tanke på att jag ska upp vid fem på torsdag så hoppas jag att få sova imorgon. 

Måndag

Ledig dag idag. Har varit hur skönt som helst verkligen. Har legat i sängen nästan hela dagen, har bara varit nere på pappas jobb och städat och sen Ica. Resten utav dagen har bestått utav att kolla på GA. Har även fått prata med min kära vän Heidi idag som jag saknar så mycket, fick även prata med henne en stund igår också! Imorgon blir det jobb dock bara tre timmar. Men ganska skönt för känner att jag behöver ta det lite lugnt nu eftersom det har varit så mycket sista tiden. Puss hej.


Städning

Håller på att städar och rensar mina garderober ännu en gång.


01.38

Jag börjar tröttna på det här med att ha svårt att sova nu. Somnade som en stock vid 10 ungefär, hur trött som helst verkligen. Vaknar nu vid halv 2 hur pigg som helst. Skulle verkligen behöva denna sömnen med eftersom det knappt blivit någon sömn på hela veckan. Men ja nu är det som det är och vi får se när jag somnar igen. Puss hej.


19.22

Julbak med Angelica!


Tisdag

Är lika trött idag då jag vaknade tio över åtta och skulle egentligen börja jobba kvart i nio i Burseryd. Stressade as mycket och kom till jobbet strax efter nio så hyfsad snabb var jag. Nu ligger jag i soffan och läser lite bloggar och väntar på maten. Sen ska jag förmodligen träffa min vän Heidi som snart lämnar mig i en månad. :( Ska äta nu för mor ropade precis att maten var klar. Puss hej.


Måndag

Hade inget jobb idag egentligen men dom ringde kvart i åtta idag och frågade om jag kunde komma och jobba. jag svarade ja så det var bara att gå upp ut den varma, sköna sängen. Trött som jag var blev jag klar ganska snabbt så åkte och jobbade. Har varit en väldigt Rolig dag och den gick fort eftersom idag var jag på en förskola som jag inte varit på förr. Kom hem lite innan fem och då har jag bara ätit och sen myst med min hund. Känner för att göra något ikväll men vet inte riktigt vad så vi får se vad jag hittar på. Puss hej


.


Lördag

Blev att jag åkte till Borås igår dock så var det en stor besvikelse då jag bara hittade två par skor och två halsband och lite annat smått. Hade tänkte få med mig lite kläder och sånt också med jag hittade inget som passade mig. Har varit uppe i samhället en sväng med mor och far idag också och där hittade jag inte heller några kläder blev bara lite smått där också så som lösnaglar och sånt. Nu håller jag på att leta för fullt i mina garderober eftersom jag så på 40-års fest idag och jag hittar verkligen inget att ha på mig. Så vi får se hur det slutar. Puss hej. 

Torsdag

Blev inte att jag åkte till stugan idag men ska iallafall åka någon stans imorgon och shoppa. Vart har jag dock inte bestämt ännu så vi får helt enkelt se vart jag hamnar. Just nu ligger jag i min säng och fryser as mycket och kollar på GA och det kommer jag göra resten utav kvällen. Puss hej.


Onsdag

Dagarna bara rullar på och för det mesta jobbar jag. Det har kommit massa snö och jag gillar verkligen inte det. Visst det är mysigt men det är kallt och jag hatar kyla. Har länge velat åka och shoppa men det har aldrig varit någon som kunnat hänga med mig så idag eller bara för någon timme sen bestämde jag mig för att åka ner till stugan imorgon efter jobbet. Dock själv nu också men kan vara skönt med lite ensamtid också. Så på fredag ska jag äntligen shoppa. Har inte bestämt om jag åker på hem fredag eftermiddag eller om det blir på lördag förmiddag för på lördag ska jag på 40-års fest. Ska försöka bli bättre på att blogga men ni vet ju hur det alltid går med det.. Aja nu ska jag kolla på GA och sen sova så att jag orkar med sista jobbdagen för denna veckan. Puss hej. 

RSS 2.0