Förvånad?

Nej inte alls!

Grattis på 18-års dagen Frida!



Don't cry, just smile and say fuck you!


Tisdag

Det är bara tisdag och jag är rastlös som fan på dagarna ligger jag bara i soffan hela tiden typ. Har inte ork till att göra något men jag får hoppas att det blir ändring på resten av veckan. Dagen börjar med att jag gick upp ur sängen och la mig i soffan och låg där nästan hela dagen sen kom Frida och Josefin en liten stund. Och nu ligger jag i sängen och har nyss kollat på ett avsnitt av one tree hill så får sätta på en film nu också och sen ska jag sova. Kan ju också säga att jag har hittat min nya favorit låt som jag har lyssnat på minst tio gånger idag. 
En bild från midsommar som spenderades i Halmstad med underbara människor!

.

Jag skiter i det, nu är det upp till dig!

Du kan om du vill, du vill så du kan!

Var hur skönt som helst att vakna idag och känna att man inte måste gå till förskolan för att ta hand om barnen utan bara göra precis vad man vill. Så idag ska jag träffa mina underbara vänner och gå ut och äta med dom. Sen får vi se vad vi hittar på. 

Ta mig dit igen, bara en gång till!


Måndag

Första dagen på praktiken och jag är helt slut, trött och ont i huvudet. Ändå jobbade jag inte så jättelänge idag, så fort jag kom hem la jag mig på soffan och sov en timme och det behövdes verkligen. Nu är jag pigg och har inte ont i huvudet. Nu är det bara fyra dagar kvar sen är det lov. As skönt!!! 



Here we go again

Såhär glad är jag just nu hoppas kvällen blir lika bra som mitt humör är!



Våra brister gör oss till människor.

Jag vet inte vad som händer längre jag kan inte få det sluta rinna ner för kinderna.

Jag gillar att du säger vad du tycker, men det du säger att du tycker säger inte mycket!

Denna veckan har gått ganska fort, första skoldagen för min del idag och imon är det helg. Sen kommer jag inte vara i skolan i en hel månad eftersom jag har praktik och en veckas lov. Ska ha min praktik med småbarn den här gången så får vi se ifall det är roligare. Nu tror jag ska börja städa lite på mitt rum för det skulle verkligen behövas.

Jag bryr mig inte om det längre!


Sjuk...

Jag hatar att vara sjuk. Det ända man gör är att ligga i soffan hela dagarna och kollar på tv och film, skit tråkigt. Har inte ork till att göra något. Fast att jag ligger helt stilla hela tiden typ så svettas jag som en gris eller fryser as mycket. Det börjar bli bättre så nu hoppas jag bara på ännu mera bättring så jag slipper ligga i soffan och ha skit tråkigt hela dagarna.

RSS 2.0