15.49

Från och med nu så kommer jag att vara tyst!

Söndag

Helgen har varit väldigt lugn och skön för min del. Behöver fler såna här helger känner jag nu, då man bara tar det lugnt, umgås och har det bra. Snart ska jag ta tag i mitt liv och börja plugga lite och sen får vi se vad som händer. 


18.12

Ja

Ont...

Dagen har gått ganska fort idag och har varit gald hela dagen fram till idrotten... Nu ligger jag i soffan och kollar på tv, både jag och min fot mår nog lika dåligt just nu. :( sen ska jag läsa i min engelska bok en stund så jag blir klar med den någon gång.

23.07

Ja eller nej?

Onsdag

Har gått en och en halv vecka i skolan och jag är redan trött på det. Idag kom några 9:or till oss som vi tog hand om och visade runt. Annars har dagen varit både bra och dålig. Har haft massa olika humör idag glad, arg, trött, lycklig, ledsen.. Nu ligger jag i sängen och kollar på film och är hur trött som helst. Så det blir nog att sova ganska tidigt idag.

Say what you need to say

Du förstår inte hur mycket jag saknar det.

Peace and love 2011!

Jag vill verkligen dit!!

Just a dream?

Jag kollar det hela tiden för jag vill se om det är en dröm eller om det stämmer. Jag vet att det stämmer men jag intalar mig själv att jag bara drömmer och att jag snart kommer vakna och då är allt som vanligt igen. Men nej så är det inte för detta är ingen dröm, detta är verkligheten.

Torsdag

Blev fest hos Felicia igår. Ganska lyckad kväll om man bortser från vissa saker som var mindre roliga... Har bara legat i min säng och kollat på film hela dagen så nu ska jag fixa mig lite och sen träffa Hannah och Alicja en stund.

When I close my eyes all I see is you

Jag fattar inte när allt är bra varför ska allt bara bli fel då. Varför ska inget vara som jag vill då. Kan inte allt bli som det var innan då allt var så enkelt och då allt var bra.

Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today

Har varit i Värnamo idag med Hannah och Bea och jag fick med mig en del hem men nu är det slut med det. Ska inte köpa något på ett tag nu efter som jag känner att min plånbok inte tillåter det.. Men kul var det tack för idag :)

RSS 2.0