Ikväll skiter jag i allt!

Idag har jag gjort något som jag borde ha gjort för länge sen men bättre sent än aldrig mina vänner. 

Just nu håller jag på att packa det sista för om en stund åker jag och min vän Hannah till Helsingborg och stannar där hela helgen. Ska bli skönt att komma iväg och hitta på saker istället för att bara vara i Gislaved. Har även tänkt att koppla bort alla mina tankar i helgen och då kommer det bli en hur bra helg som helst. Ha det bra, puss hej. 


Måndag

Allt har varit toppen tills idag har verkligen mått bra den senaste tiden men självklart får inget vara bra länge. Alltid när allt är som bäst händer det något och jag blir så arg på allt och alla. Men mest av allt på mig själv för att jag är så dum och litar på folk. Jag har lärt mig så många gånger att man inte kan lita på någon men blir alltid blind för det och börjar lita på någon. I slutändan visar det sig att man inte kan lita på någon person ändå. Dessutom är jag väldigt besviken på dig...


Tillbaka till verkligheten.

Har haft en hur bra vecka som helst festat, shoppat, umgåtts med familjen och vänner, haft egen spa dag, varit på bio och massa annat. Men nu är det slut på det roliga eftersom verkligheten börjar imorgon igen då jag börjar jobba. Har fyra eller fem veckor kvar på detta jobbet och sen ska jag vara ledig lite. Kommer nog bli en tuff dag imorgon eftersom har försökt sova sen en stund innan nio men är inte det minsta trött. Men det blir la så dagen efter "semestern". Vill även tala om att jag älskar denna känslan. (Har inget med själva inlägget att göra och kanske inte många som förstår men mer än så får ni inte veta.) :) puss hej.


Bara för att jag är ledig!

Är ledig denna veckan och det är nog det bästa valet jag gjort på hela sommaren. Även att vädret inte är det bästa har jag det ganska bra ändå. Just nu ligger jag fortfarande i sängen, har inte orka gå upp ännu men det börjar bli lite tråkigt så tänkte städa min ena garderob eller nåt. Har även planerat in massa saker jag ska göra. Ska ha mina spa med mig själv, hälsa på mormor, förmodligen Ullared imorgon och massa andra saker. 

I måndags åkte jag ner till Helsingborg för att överraska min mor och far så stannade där tills igår. Vi tog det bara lungt och jag och mamma var inne på Väla en sväng så fick även med mig lite saker hem. 

Tänkte gå upp ur sängen nu och städa garderoben men kände att det fanns inte så mycket ork till det så kör på mitt mini spa nu stället! puss hej. 

Lördag

Hade en väldigt bra kväll igår. Var på bio i Borås med bra människor och det blev några stopp på vägen hem. Har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv, men roligt var det. Ikväll firar jag att vi har fått semester med samma människor och även med min kära vän Hannah. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och börja fixa mig lite smått. Ha en bra kväll alla! Puss hej


Torsdag

Har spenderat hela eftermiddagen med Angelica. Vi var och handla, lagade mat, fikade, åkte bil och pratade. Har varit en skön dag. Imorgon är det sista jobbdagen på en vecka hur skönt som helst. Dock så vill jag verkligen inte jobba imorgon men måste. Sen på kvällen ska jag på bio och resten av helgen får vi se vad som händer. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och försöka sova så jag kommer upp imorgon också. Puss hej


Skit telefon.

Var inte länge sen min telefon var inne på lagning för hela skärmen hade gått sönder. När jag fick tillbaka den satt glaset helt konstig men det gick ändå. Kollade på telefonen på jobbet och fem minuter senare kollade jag igen och självklart har jag fått en spricka i glaset från ingenstans. Blir så arg för att betala massa pengar för att laga den och så gör dom det dåligt och så håller det inte alls länge vad är det liksom?! Skit människor borde inte få göra sånt...


Onsdag

Efter jobbet idag skulle jag bjuda min syster på mat. Det blev spagetti och köttfärssås och jag tyckte det var gott!?Jag som är sämst i världen på att laga mat lyckades för en gångs skull. Vi var även ute och gick och köpte glass. Träffar inte henne lika ofta längre eftersom hon bor i Anderstorp så har haft en riktigt mysig eftermiddag.


Tisdag

Vet att jag är skit dålig på att uppdatera men har verken ork eller tid just nu. Har iallafall haft en väldigt bra helg. I fredags tag jag det mest lugnt körde några och sånt. Upp tidigt på lördagen för att åka till Borås och shoppa med Heidi. Vi bestämde oss även för att dricka på kvällen och det blev att vi bada badtunna. Väldigt mysigt, även att känslorna tog över en hel del så hade jag en väldigt bra helg. Nu är det bara tre jobbdagar kvar sen är jag ledig i en vecka, hur skönt som helst. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra men något hittar jag nog på. Puss hej :)


Tisdag

Har inte gjort mycket för världen idag. Bara jobbat och legat i sängen typ och det har varit hur skönt som helst. Att bara få ligga för sig själv, dock kommer tankarna upp igen och det gillar jag inte. Blir så förvirrad av allt detta så vet inte vad jag ska ta mig till. Blir även mer och mer förvånad över allt och fattar ingenting. Ska försöka koppla bort tankarna nu och antingen gå ut och gå en runda eller sova. Puss hej.


21.19

Nu har jag bestämt mig ännu en gång för att bli nyttigare och börja träna. Ska sluta äta pizza, godis och sånt men även gå ut och springa några gånger i veckan. Denna gången ska jag verkligen försöka hålla det och uppnå det mål som jag har. Så vi får se om jag håller detta nu eller om det bara glider ut i sanden som det brukar göra.


Söndag

Har haft en väldigt bra helg. Jobbade i fredags till tolv och som vanligt går jag hem med massa färg i håret. (som självklart inte går bort när man duschar) Vidare till Värnamo för att hälsa på mormor och där efter lite shopping. Senare på kvällen kom en vän till mig. Lördagen bestod utav att sova halva dagen och städa den ena garderoben. Där efter börja fixa sig för att köra några till Chappen och sen till Anderstorp för att dricka lite själv. Kom hem ganska sent och somnade ännu senare. Därför har jag sovit halva dagen idag också och bara legat i sängen. Tänkte försöka sova snart igen för att kunna komma upp till jobbet imorgon. Bara sju veckors jobb kvar och fasen vad jag längtar tills det är över. Puss hej.


RSS 2.0