Onsdag

Har haft en grym helg i Norge. Blev en ganska spontan resa till Norge för att vi bestämde oss för att gå på sensation white och det är verkligen något som jag inte ångrar. Även om mobilräkningen kommer vara ganska hög nästa månad och om vi fick punktering och var tvungna att köra i 80 km/h hela vägen hem så har jag haft skit roligt. Veckan började även väldigt bra med att jag fick jobb tisdag och onsdag, fick även frågan om att jobba imorgon och självklart tackar jag inte nej. Är verkligen skit pepp på det nu efter att varit hemma ungefär en månad och tiderna gör det ännu bättre. Skulle inte kunna vara mer nöjd med jobbet eller tiderna just nu. Har hunnit med ett besök hos Heidi och Nellie idag och ni är för goa båda två! Nu tänkte jag ta det lite lugnt och sen sova för en orka med en bra arbetsdag imorgon också!


Måndag

Tänkte börja blogga lite igen om mitt "spännande" liv. Blev arbetslös för en och en halv vecka sen så nu händer inte mycket om dagen. Börjar redan bli trött på det och vill ha ett jobb. Gick upp ur sängen vid ungefär fyra idag så har knappt gjort något idag. Har skrivit in mig på Junic och sökt jobb i Idre. Har även varit ute och gått en och en halv timme. Dagen imorgon kommer bli mycket längre än vad den var idag för måste städa mitt rum och sen ska jag söka något jobb till. Nu ska jag kolla på något avsnitt av oth och sen sova.

En bild från i lördags på mig och Heidi. Du är hur bra som helst och få mig alltid att skratta även när jag mår som sämst!


RSS 2.0