Lördag

Idag började jag dagen med ett besök hos läkaren då min hals och näsa nästan dödar mig. Idag var det en läkare som jag inte haft förut och det var den bästa läkaren jag träffat. Han verkligen förstod hur det var och försökte hjälpa mig dessutom är han den enda som har hjälpt mig på ett vettigt sätt. (Har varit hos läkaren väldigt många gånger) Fortsatte dagen med städning utav mitt rum och även min toa. Har även hunnit med att vila en stund och sätta in lite bilder i en bok och det blev väldigt bra faktiskt. Har inte bestämt vad jag ska göra ikväll ännu men något hittar jag nog på. Puss hej.


22.49

Beställde nyss lite från bikbok då det var 50 % på allt idag så det blev en jacka, ett linne och en sak till mobilen. Kämpade med detta i över en timme eftersom det gick väldigt segt och allt försvann hela tiden men till slut när jag tänkte ge upp så gick det. Nu tänkte jag sova för det är en ny jobbdag imorgon, börjar dagen med lite sovmorgon då jag inte börjar förrens kvart i tio dock slutar jag vid fem någon gång eftersom jag stänger så jag hoppas dagen går fort imorgon. Godnatt!


Torsdag

Känns som att det var år och dar sen jag bloggade sist men har verken tid, lust eller ork till det så då blir det så. Jag jobbar för fullt och har även haft mycket med skolan den sista tiden. Men nu är snart skolan klar bara lite nationella som jag ska göra men det är inte förrens om två veckor. Jag har även sökt till högskola så det är bara att hålla tummarna att jag kommer in. Nu håller jag på att skriva en packlista då jag tycker den förra som jag gjorde var så dålig. En packlista gör jag för att om en vecka och en dag sitter jag på ett flyg på väg till ayia napa. När jag är klar med min lista tänkte jag åka och sola en stund så man får lite färg innan man åker. I helgen blir det nog ganska lugnt men har iallafall bestämt att jag ska städa mitt rum och min toa då det verkligen behövs. Tänkte att jag ska försöka börja blogga lite mer så tänkte att jag kanske skulle kunna ha en frågestund eller vad det heter så om ni vill det så får ni kommentera och säga det. Ville bara tala om att jag är oerhört lycklig just nu mer än så får ni inte veta. :)
Lite haft rörigt inlägg men ni fick veta lite om mitt liv ifall.
Bjuder på en bild på mig och min kära hund.


RSS 2.0