21.30

Har precis beställt lite kläder och det blev lite mer än vad jag hade tänkt mig. Hade bara tänkt beställa från hm men efter att jag hade beställt där kom jag in på nelly så det blev lite där också. Från hm blev det en kavaj, en klänning och ett linne. På nelly en t-shirt och en typ inne jacka eller vad man säger. 

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla på en film.

Kung för en dag!

Helgen har jag spenderat med mina fina tjejer. I fredags var vi hos bea och bara tog det lugnt och kollade på film. På lördagen var vi och kollade när herrarna spelade fotboll och sen upp till samhället för att äta lite. När vi hade ätit bestämmde vi oss för att festa så det blev snabbt hem och hämta saker och sånt för att sedan dra ner till Frida. Där fixade vi oss och började dricka lite. Festen var inte så rolig men kul att göra något iallfall. 

Idag har jag pluggat hela dagen så nu ska jag in på hm:s hemsida och klicka hem lite kläder som belöning :) haha

En bild från en underbar dag i Danmark!

-

Sometimes I need somebody who can make me feel alright

När allt är som bäst är det alltid något som kommer och förstör.

Denna dagen har inte alls varit bra. Först börjar det med att jag håller på att försova mig, sen när jag har varit och fixat min dator för typ 6 gången eller nåt så går det inte att stänga av den. Efter skolan var jag i samhället för att köpa lite saker, jag köpte två nagellack, ett puder, en mascara och ett paraply. Där ser man även människor som man verkligen inte vill se. Nu när jag tog upp sakerna och kollade på dom så hade jag köpt fel puder, färgerna på nagellacken var inte alls fina och jag hade köpt en brun ful mascara som egentligen skulle ha varit svart... fyfan vad sur jag blir.


När det inte blir som man vill byter man väg och börjar om.

Just nu försöker jag att plugga men fattar inte speciellt mycket så får la se hur länge det håller. 

Har haft en ganska underbar helg med mina tjejer. I fredags hade jag en ganska underbar kväll med dom bästa, efter längtan att få komma hem och sova så kom jag tillslut hem. Men fick inte sova mycket för på lördagen skulle jag upp vid 6 för att sedan åka till Anderstorp och jobba. Det var inte så lätt att komma upp från den sköna sängen klockan 6 på morgonen och med mindre än 4 timmas sömn. Tillslut kom jag upp och åkte iväg och jobbade.

Efter jag hade jobbat åkte jag och Bea till Gnosjö för att kolla på när några spelade innebandy. Ingen av oss visste riktigt vart vi skulle gå men efter en väldigt lång vandring och efter en och en halv period så hittade vi dit. hahaha. Hur har eran helg varit? :) 


Sovnig, färgning och resa.

Dagen har bestått av först skola till ett sen hem och sova i typ två timmar, har även hunnit med att färga håret idag. Imon ska vi gå till mossen med skolan och då får jag använda mina nya typ lime gröna gummistövlar haha. I torsdag tog jag även hål i naveln. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta mig framför tv:n en stund. 

Har även bokat en resa till Turkiet idag så den 11 maj åker jag dit med min mor, far, min syster och hennes kille. Och jag längtar redan efter att få sol och värme. :) 



I miss you

Jag kommer aldrig allt ångra allt som jag gjorde och allt som jag sa! Det var en av de bästa tiderna i mitt liv och nu är det borta med viden, det är som att något av detta aldrig har hänt. Jag vet inte vad som hände och jag förstår inte varför det slutade som det slutade..

RSS 2.0