13/10-13

Hade en toppen kväll igår. Började med förfest hos Johanna sen vidare på 20-årsjubileum. Där efter vidare på skumparty. Jag och Lina hamnade även på efterfest så vi kom hem ganska sent. Idag följde jag Lina till stationen sen har jag bara sovit och kollat på film. Fyller även år idag och det är sjukt vad tiden går fort. Nu ska jag kolla klart på en film som jag började kolla på innan och sen sova. Godnatt! 

8/10-13

Ligger i soffan och tycker lite synd om mig själv, har så fruktansvärt ont i mina fötter. Tänkte göra lite te och kolla på tv. Imorgon efter skolan tar jag tåget hem för ska på begravning på torsdag. Tar bilen tillbaka hit på torsdag. Ska bli mysigt att träffa familjen, synd bara att det blir så kort tid jag är hemma. 
Gammal bild på mig och min syster. 


7/10-13

Ganska onödig dag i skolan. Var i stan med Lina idag och hittade en klänning som jag köpte. Sen har jag även varit ute och gått med Sarah och pratat med Heidi. Som jag saknar henne! Imorgon har vi självstudier så ska bara kolla på en film som vi egentligen skulle sett idag. Ska även luncha med Johanna och sen tänkte jag gå ut och gå och boka tåg tills onsdag. Sen får vi se vad jag hittar på mer. Nu ska jag kolla på något avsnitt av sons of anarchy och sen sova. 

6/10-13

Har typ ingenting att skriva om helgen eftersom jag har knappt gjort något. Har städat, tvättat, handlat, varit ute och gått och kollat på film. Det har precis inte varit den roligast helgen men nästa blir nog bättre. Först är det 20 års jubileum och sen kårkväll. Fyller även år nästa söndag. Nu ska jag fortsätta kolla på film och sen sova. 

3-10/13

Idag har det varit en bra dag, mötte upp Sarah vid bibblan vid nio imorse. Satt och pluggade en stund sen bestämde vi oss för att cykla till ett litet köpcenter. Ingen av oss kunde vägen dit men efter många om och men så hittade vi. Köpte bara ett halsband och handlade även mat eftersom mitt kylskåp var nästan tomt ännu en gång. När jag kom hem fick jag inte så himla mycket gjort så gör klart hemtentan imorgon istället. Nu ska jag möta upp Sarah för en powerwalk. 

2/10-13

Nu skulle jag vilja bo hemma och vara med min familj. Känns inte alls kul att bo själv och vara själv efter det som har hänt. Har en hemtenta som ska in på fredag och jag får inte något gjort på den. Tankarna tar över och jag kan inte koncentrera mig.. 



1/10-13

Hade självstudier idag så satt i bibblan och pluggade men fick inte alls mycket gjort. Jag och Sarah bestämde oss för att gå i stan en stund. Fick med mig en klänning, en body och ett armband hem. Har varit sugen på att fixa mina ganska länge nu så tänkte kolla om det fanns någon tid också. Var en som hade en tid idag så jag passade på att ta den.  Blev inte helt som jag hade tänkt mig och blev inte så nöjd men det funkar la ändå. 
Idag bestämdes även datum, så den 10 oktober åker jag hem igen. 



RSS 2.0