30/9-13

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och ska börja kolla igenom en sak som man skulle göra innan skolan idag. Börjar 14.45 och slutar 15.45, ganska skönt faktiskt. Ska även klippa mig efter det och tänkte gå lite i stan och se om jag hittar något. I helgen har det varit många blandade känslor. Men som sagt så bestämde jag mig för att gå ut med mina vänner ändå och jag hade en toppen kväll. Nu ska jag kolla igenom saken till skolan sen packa upp min väska från helgen.

28/9-13

Kom hem till Gislaved igår och skulle ha kalas och skulle ut och festa med några vänner idag. Hände en väldigt tråkig sak på förmiddagen men bestämde mig för att gå ut med mina vänner ändå. De hade överraskar mig och blev därför lite födelsedags firande i förväg eftersom jag inte är hemma på min födelsedag. Än så länge har jag haft en toppen kväll och jag ångrar inte att jag bestämde att jag skulle gå ut ändå. Snart ska vi åka till Borås för att fortsätta kvällen där. Imorgon blir det lite kalas hemma och sen åker jag hem till Kalmar igen. Hoppas ni har en bra lördagkväll! 

24/9-13

Idag hade vi bara grupparbete men det var mycket som skulle göras så vi träffades vid åtta. Blev klara lite innan tre så jag och Sarah åkte en sväng in till stan. Fick med mig två par jeans, en plånbok och två par trosor hem. Har även färgat håret idag och städat hela lägenheten eftersom jag inte gjorde klart det i söndags. Imorgon har var bara ett seminarium och en föreläsning och sen på kvällen kör vi på utgång. Kommer bli roligt eftersom jag har inte varit ute på så många ställen här ännu. Eftersom med nollningen och det har det alltid varit på samma ställe, men det var ändå roligt där. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av sons of anarchy och sen sova. 

19.53

Orkade aldrig städa klart, gjorde även bara halva arbetet. Tänkte fortsätta med det ikväll eller så gör jag klart det imorgon. Har bara legat och kollat på film hela eftermiddagen, kände att jag bara behövde ta det lugnt och inte göra något. Nu ska jag fortsätta kolla på film och sen plugga en stund eller sova. 

22/9-13

Blev inte att jag såg klart filmen igår för somnade på soffan väldigt tidigt. Vaknade typ vid halv 6 så gick och la mig i sängen och sov en stund till. Nu håller jag på att städa, ska bara byta lakan och dammsuga sen är jag klar. Efter det tänkte jag plugga en stund och sen får vi se vad jag hittar på. 

21/9-13

Jag och Sarah bestämde oss för att vi skulle åka till Ullared idag så jag gick upp halv 5. Eftersom det är en bra bit till Ullared härifrån. Fick med mig ganska mycket hem och var dessutom väldigt billigt, hittade även ett par skor. På vägen hem åkte vi igenom Gislaved för skulle hämta lite saker hemma. Samtidigt åkte vi förbi min kära vän Heidi en snabbis, som jag har saknat henne! Nu har jag lagt mig i soffan och ska kolla på hur många lingon finns det i världen. Imorgon är det plugga och städa som gäller. 

19/9-13

Idag har jag suttit i bibblan från nio till två och pluggat. Är nästan klar med allt, ska bara kolla igenom det lite. Men det ska jag göra ikväll och tänkte även börja med en annan uppgift då så jag slipper göra så mycket i helgen. Om en stund ska jag ut och se om jag hittar en skrivare för jag känner att jag är i stort behov av det. Har blivit lite ändrat angående Ullared och det är fortfarande oklart om vi ska åka. Som det ser ut som nu så ska vi åka iallafall men det kan ju alltid ändra sig.

18/9-13

Idag har jag haft självstudier så har pluggat hela dagen. Kom precis hem för har suttit i bibblan med en till så tänkte ta en lite paus nu och sen fortsätta plugga en stund till. Har gjort klart en inlämning och gjorde ungefär halva på den lite större. Imorgon har vi också självstudier så det blir att plugga hela dagen då också eftersom båda uppgifterna ska vara inlämnade imorgon kväll. På lördag ska vi nog åka till Ullared och vi ska nog ta vägen förbi Gislaved för ska hämta en sak hemma och så för jag hälsa på min lilla vovve som jag saknar så mycket. 



16/9-13

I lördags var det ju finsittning och vi blev ettor. Jag hade verkligen as roligt. På söndagen var det plugg som gällde. Idag har jag haft en muntlig redovisning och sen har vi arbetat med en uppgift inför ett seminarium. Efter skolan var jag och handlade eftersom mitt kylskåp var verkligen tomt typ, hann inte handla i helgen. Sen har jag bara lagat mat och tagit det lugnt. Kände att jag behövde en paus från pluggandet ikväll. Har även pratat en hel del i telefon nu ikväll. Det är sjukt vad tyst det är att bo själv och tråkigt att inte ha någon att prata med. Imorgon börjar jag inte förrens vid ett egentligen men ska ändå mötas vid nio för att plugga till ett annat seminarium som vi har på fredag. Nu tänkte jag kolla lite mer på tv och sen sova. 
Bjuder på två bilder från i lördags! 




13/9-13

Skolan gick hyfsat fort idag och när jag hade fått i mig lite kaffe var jag hur pigg som helst. Tro det eller ej, men jag har börjat dricka kaffe. Det är as äckligt men jag börjar vänja mig. När jag kom hem sov jag en timme och började och plugga efter det, har även städat lite och diskat. Är klar med ett arbete nu som ska in på söndag så har bara det stora kvar som jag ska ha muntligt på måndag. Så hela söndagen kommer att gå åt att plugga för imorgon kommer jag inte hinna göra något då vi ska träffas redan vid ett för att fixa oss och förfesta och sen bege oss till finsittningen. Nu tänkte jag kolla lite på tv och sen sova. 

12/9-13

Jag verken hann eller orkade blogga igår. Tog bilen vid 10 igår och hämtade upp en sen åkte vi till skolan. Regnade as mycket så var inte speciellt sugen på att cykla. Var en informations mässa igår så när man åkte hem hade man en hel del med sig. När jag kom hem började jag plugga och satt med det hela dagen. På kvällen gick jag ut och gick/sprang och det var det bästa jag gjort på hela veckan kände jag. Idag var jag i skolan redan vid 9 även om vi inte började förrens 13. Vi skulle jobba med ett grupparbete men blev klara väldigt fort så jag fortsatte att plugga med mitt egna. Hade sen en föreläsning på tre timmar och fy vad jobbigt det var. Höll på att somna hela tiden. Nu har jag precis lagat mat och ätit så ska sätta igång med att plugga. Längtar tills detta året är slut eftersom sen kommer vi inte ha lika mycket. Så hoppas verkligen att denna terminen går snabbt. 

20.46

Händer inte så mycket i mitt liv just nu, jag är i skolan och när jag inte är i skolan pluggar jag för fullt. Har hur mycket som helst nu. Men kommer nog bara vara såhär första terminen sen skulle det nog vara lite lugnare. Annars trivs jag väldigt bra här i Kalmar, börjar lära mig en hel del vart allt ligger och sånt så nu hittar jag ganska bra. Har även träffat väldigt trevliga människor, de flesta av dom går i min klass men vissa har andra inriktningar. Saknar min familj och mina vänner där hemma väldigt mycket men förmodligen så kommer jag hem om någon helg. På lördag är det finsittning och alltså sista dagen vi är nollor och blir ettor istället. Längtar lite till lördag faktiskt för tror det kommer bli riktigt roligt och trevligt! Ska även försöka bli lite bättre på att blogga så om jag har tid och sånt så får ni nog ett inlägg imorgon också. 
Saknar såklart min lilla vovve väldigt mycket också! 

2/9-13

Första nollningveckan har gått och nu är det bara en vecka kvar utav nollningen. Det har varit mycket festande och roligheter, har verkligen haft en toppen vecka. Idag var första skoldagen, höll bara på till tolv så det var en ganska lugn dag. Imorgon börjar det mer på allvar. Ikväll är det grillning men tror jag får skippa det för har blivit sjuk och mår inte alls bra. Så vi får se hur mycket jag orkar vara med på denna veckan och hoppas jag blir frisk snart. Saknar även min familj om mina vänner där hemma!


RSS 2.0